reklama

Mamy z Limerick

reklama
No, Oliwka śpi, zupka pyrka, mam chwilę na herbatkę ;-)

Babeczki kochane, ja tylko na moment, zalatanam strasznie ostatnio:D
Dziękuję Wam za pamięć kochane:):)

:-D:-D:-D

I dziś poniedziałek, wielki dzień dla Olivcy :-)!!!!!!!!!

Bo już myślałam, Drozdusia, że się na jakieś długie spacerki wypuszczasz :sorry:...

Justysia21, dobrze, że masz taką możliwość!!! Swoją drogą, co w te dzieci wstapiło :oo2::confused:

Madziakowalik i Camomile, czekam na wieści co z jutrem...

hej dziewczynki

mam do was prośbe,macie moze numer telefonu na szrot gdzieś koło Limericka,potrzebna mi jedna część do auta i nie moge nigdzie znaleźć:-(pomóżcie jak możecie;-)

hej dziewczynki

mam do was prośbe,macie moze numer telefonu na szrot gdzieś koło Limericka,potrzebna mi jedna część do auta i nie moge nigdzie znaleźć:-(pomóżcie jak możecie;-)

Strasznie mi przykro, ale totalnie nie orientuję się w temacie :eek:, ale może inne mamusie :sorry:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja już po zakupkach:-D Natalka nie martw się kochana będzie dobrze;-)w końcu dzieci i tak czują kto ma żądy:-D Drozdusia wracaj już :tak:dość leniuchowania:-Dbrak tu ciężarówek:-D Bożenko Adaś bardzo zakatarzony??bo fajnie by było jak byś jednak jutro była;-)pozatym mam kilka rzeczy dla Ciebie hahah i wezme je jutro co?? :tak:daj znać kochana oki?? KAja ja na Ciebie będe czekała :-)mam nadzieje że nie dasz ciała i przyjedziesz bo ci do p......nakopiemy!! :-)oki ide obiadek robić i za domek się wezme (MOŻE JAK MI DZIECI DADZĄ HEHEH) bo mam jakąś wene hah może przemeblowanko :) kurczaki a Mati wyrasta mi z kosza i nad łóżeczkiem musze pomyśleć :confused2:i gdzie ja je wstawie:eek:wezme chyba i tą kołyske i kosz sprzedam jakby któraś była zainteresowana to pomyślimy:-D;-)

hejka
a ja posprztane juz mam oczywiscie,obiadek zrobiony,pranko wlasnie sie skonczylo wiec bede musiala je rozwiesic a Majcia spi:)w kominku sobie napalilam bo uwielbiam jak tam ogien mryga hahahha.....zaraz wam wstawie co Majka dostala od Aine i Rafiego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry