reklama

Mamy z Limerick

justys Aine z mamusia sie zegna bo wyjezdza wiec czasu nie ma:)
ja tu podgladam co jakis czas:)

oj Natinke to teraz pouzywasz sobie w Polsce a jak wrocisz to sie bidulka namachasz zanim Ada pod Twoje dyktando wroci.......:(

a Majka wykapana ,nakarmiona spi....padla jak mucha hehehe....a to zasluga z jednej strony Aine i Rafiego:)....taki prezent trafiony dostala od nich ze az sama sie nadziwic nie moge jak jej podpasowal:)

Ostatnia edycja:
reklama
Aga ja tez podgladam ale jakos weny nie mialam.... a teraz na moj serial na tvn zmykam chwal sie co dostala bo ja ciekawska
Bozenka co w next BABLOWI FUNDNELAS CHWAL SIE !!!!!
Natinke powrot bedzioe ciezki ojjj nie zazdroszcze Tobie

Natinke ja mialam to samo ... ;/ Dziecko mi sie tak rozbestwillo Ahh a po przyjedzie bylo okropnie wiecznie placz i placz bo ona chce na rece a teraz mam tak ze do wc nie moge isc bo placze ...

A tu pustki i pustki :(

Ja też podglądam co jakiś czas:-) U mnie dzieciaczki już śpią ale młody popłakiwał dziś bo dziąsełka na 3 to mu wybuchną, już tak się męczy drugi dzień ale w sumie to od wczoraj wieczora:no:
Chcemy jutro z Melką iść po szkole na basen i się zastanawiam czy może młodziaka też nie zabrać:eek:
Natalia no możesz mieć mały problem po powrocie bo mała będzie domagać się rączek co chwila pewnie:-p

Hej dziewczyny
Ja normalnie za wami nie nadarzam.
Caly weekend sama w domku musialam wszystko poobrabiac. Eh tak jakos ostatnio nie mam na nic energii. Mam nadzieje ze z poczatkiem nowego tygodnia jakos ja odzyskam.
Ja tez ostatnio wrocilam z Polski , ale mala przyjechala nie rozpieszczona. W Polsce mi duzo plakala, nie mogla spac, nie wiedziala gdzie jest czasami bo zasypiala w jednym miejscu a budzila sie w drugim , naokolo niej ciagle pelno nowych twarzy taka byla rozkojarzona biedaczka, podroz znosila fatalnie, jak wrocilismy do domku to dwa dni odsypiala pobyt w Polsce heheh:) Taka z niej domowniczka:)
aga_irlandia ja tez jestem strasznie ciekawa jaki prezent dzieciaki dostaly, moze kiedys sama cos taki malej sprezentuje jesli ma taka moc:)

Lece spac troche odpoczac zeby naprawde ten nastepny tydzien zaczac z troszkiem energii eh,,, Dobranoc

Zauwazylam wlasnie ze ten moj suwaczek wcale sie nie przesuwa, eh trzeba zrobic to odnowa, moze Justyna mi pomoze :) bo ja cos nie daje rady, tego zdjecia tez nie potrafie wkleic, cosik nie tak....

Dziewczyny mam pytanko czy któraś z Was byłam może w Limerick w jakimś funlandzie czy jakoś tak?? bo rozważamy albo basen albo kino albo właśnie takie miejsce z piłeczkami itp tylko nie wiem co i jak, tj ile to może kosztować i na jak długo można wejść.

reklama
kosztuje okolo 8euro dla dzieci powyzej drugiego roku zycia a w niektorych jest tak, ze jak dziecko nie chodzi to tez ma za darmo! a na jak dlugo to nie jestem pewna ale chyba czas jest nieograniczony!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry