reklama

Mamy z Limerick

A ja już po gościach :-D:-D:-D!!! Justysia21, towar przekazany hihihihihihi ;-)! I mój wąż jednak już wraca do domku :-)! Miłego popołudnia mamuśki :sorry:

reklama
Kaja ja niestety nie wezne go ahh steka i kweka moj D ze malej sie nie przyda ... Drozdusia chciala wziasc wiec niech weznie dla swojego bobo :))
justysia ja bylam w next po 13 i nic w sumie nie bylo Same resztki ...

Sniadanko mialam pyszne, dostalam bukiet roz i winko Mmm :))) Kupilam sobie bluzeczke i butki :)) A malej musialam kupic wiecej body i spichow :)) Dzien mija supciooooo :)

HEJKA LASECZKI;-)Sto latek sylwik :)) Ja siedze teraz sama z dzieciaczkami i bawie się w gotowanie:-Djutro będzie spokojniej:tak:Marek w galicji alarm pojechał montować już dobre 5 godzin temu a i tak wcześniej biegał za materiałem i tyle go miałam :wściekła/y: Ale z siostrą byłam na zakupkach :-) W Nexie praktycznie nic mi się nie podobało jakiś sweterek na Matiego wziełam ale jutro pojade z moim bo popatrze cosik na siebie ale On zajmie się bąbelkiem i doradzi hahha:-D;-)jakoś wole żeby mnie obejżał w danej kreacji:-D

Martuana, a co tak namiętanie gotowałaś, co :-)?

Camomile, Madziakowalik, żeberka w sumie nawet oki, ale dawno nie jadłam, więc może się myle :eek:, hmm... Nie, no, smaczne były nawet! Aaaa i robiłam niedawno z pomysłów Winiara, chyba, te przyprawy z woreczkiem paprykowo jakaś tam do pałek, ale nie powaliła mnie na kolana... Muszę wypróbować inne :-D

No i to na dziś tyle, lecę wieczorek z wężem spędzać :-p, do jutra mamusie :sorry:!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heja:)
sylcia wszystkiego naj naj bo mnie tu nie bylo:)
a my z gosci wrocilismy:)bylo super jak zawsze:):):):) musimy to czesciej powtarzac hahahhaha.....Aine dzieki za wszystko:)
OLivca jesssuuuuu doczytalam wlasnie ze mialas dzwonic.....a ja dopiero w domu teraz zobaczylam ze mi telefon sie rozladowal wrrrrrr...jejku przepraszam Cie najmocniej......musimy sie koniecznie zgadac co do twojego przyjazdu...
no nic.....uciekam .....
dobranoc.....i wlasciwie dzien dibry bo pewno ostatnia i pierwsza za razem bede dzis....pa

reklama
Dzień dobry!!! My już z Oliwką, niestety, na nóżkach :eek:... Młodej chyba się coś złego przyśniło, bo tak zaczęła nam przeraźliwie płakać :szok::szok::szok:, że nawet tulenie mamusi i cycuś nie pomagały... Ale już jest lepiej i w dobrym humorku wciąga Krecika ;-)! A mi się oczyska kleją jak nie wiem, no, ale ktoś wstać z Pyzą musiał... No nic mówią, że "kto rano wstaje temu Pan Bóg daje", więc :sorry:... Może cosik znajedę dla Oliwci na tej wyprzedaży garażowej hihihihihihihihihihi...

Udanej niedzieli Babeczki i, Aga_irlandia, super, że wypadzik się udał :tak::rolleyes2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry