reklama

Mamy z Limerick

nom mam tak Kaja niestety podoba mu sie ten skoczek ale stanowczo mowi nie!!! nie mozna dziecka tak rozpieszczac i tak ma za duzo :sorry:
Sylcia ja tez sobie siebie nie wyobrazalam... ja robiaca tyle rzeczy na raz hihiih ale jakos mi idzie.... nawet B zdziwiony hihiihih

Ostatnia edycja:
reklama
Justyś to mamy tak samo eheheeh ja mojego o tak już zawsze przekupuje i w ogóle ale czasem też ponoszę klęski no bo czasem ma rację:sorry: Amelka teraz ma niedługo urodzinki i w sumie nie wiadomo co kupić bo to ma tamto podobne tam do czegoś i tak to jest a im więcej dzieciaczki mają tym mniej szanują więc ja chce ale na szczęście tata czasem mówi nie i tym samym jakoś to stopniuje:-D Albo mówi nie na razie:laugh2: Sylcia może dasz jeszcze radę ;) nie to że chce ją sprzedać ale według mnie to na prawde fajna i wygodna rzecz, dzieciaczek ma frajdę bo sobie bryka i się bawi, a my zawsze coś tam możemy wtedy porobić

Ostatnia edycja:
a co to maz na zakupy potrzebny:confused:

Oj, Kochana, no potrzebny, bo, po pierwsze potrzebuję kasiory, ponieważ za piękne oczy nic nie dają, a po drugie stopuje mnie żebym Oliwce za dużo nie pobrała i czasem coś dla żonki znajdzie ;-)! Ale może zostanie coś na niedziele :huh::rolleyes2:... No, chyba, że to wyprzedaż jednodniowa albo wszystko Wy wykupicie ;-):laugh2:

KRYCHA oczywiscie przekaze usciski....a Olivca moze niedlugo sie pojawi w LImericku wec sama ja wysciskasz:)
a ja wykapana wloski wysuszone i wciagam kanapki:)musze jeszcze mleko sciagnac ....
no i wypadaloby sie legnac i pospac bo rano trza wstac i wyjechac:)

Kaja ja wlasnie wiem ze a moze by malej sie jednak spodobalo ... choc szybko sie ona nudzii wszystkim ... Ale moze by jej pasowalo skakanie ... Ale D cos tam nastekal .... postaram sie zmienic jego zdanie :))

Dobranoc moje drogie mamy :))

( .) (. )
( " )
o..o
To miala byc myszka :P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry