reklama

Mamy z Limerick

reklama
Sylcia mi też bardzo miło było mi Ciebie poznać, na pewno razem kawki się napijemy;-) mojemu M spodobała się Twoja fryzurka :tak: i stwierdził że musisz być pozytywnie zakręcona i hardcorowa :-D ach te chopy ;)Ja sobię na chwilkę klapłam:happy: dzieciaki grasują a Michał wygryza dziury mi w smoczkach:rofl2: i próbuje gryźć łóżeczko:szok: a ja szukam fryzurki bo wybieram się do fryzjera i w końcu muszę coś fajnego znaleźć tj fryz bo wyglądam....;( po prostu włosami straszę

Dziekuje za mile slowa :)) Nie jestem narcyzem no ale moja fryzzura mi sie podoba :)) Ale cos z glupka w sobie mam :))

alex to zdrowka :)) ahh a wlosami nie ma sie az tak przejmowac Ja to mialam wszystko i wszystkie kolory na nich :)) Strzel sobie fryzz i kolrek a jak nie bedzie ok to zawsze mozna sprobowac cos nowego :)) A wlosy zawsze dorosna :))

i fcdc sc To jest pierwszy wpis mojej corki :))

Ostatnia edycja:
Heh, Aga_irlandia, muszę zobaczyć tą zabawkę na żywca :-)

Sylcia007, a co się stało w tym autobusie? Czemu się zdenerwowałaś? Widzę, że nowa foremka rośnie jak nic ;-)...

Alex2339, to już tylko lepiej będzie, uszy do góry :-D

Idę wykapać Pyzę, później zaglądnę jak już zaśnie (mam nadzieję, że szybko to nastąpi, bo niewyspana jak nie wiem...):sorry:

Dziewczyny chciałam zapyta czy może któraś z Was chciała by skoczek dla swojego maleństwa. Odsprzedam na prawdę tanio. Wygląda tak
5.jpg
bo w sumie to mój mały nie chce już skakac jak wyczaił że może na podłodze się bawic

Dziewczyny chciałam zapyta czy może któraś z Was chciała by skoczek dla swojego maleństwa. Odsprzedam na prawdę tanio. Wygląda tak
5.jpg
bo w sumie to mój mały nie chce już skakac jak wyczaił że może na podłodze się bawic

Aza ile ?? :)

krycha z ludzmi czasem jak z durniami ! pchaja sie i nic nie rozumieja ;/

justysia moze jej juz konto zaloze na BB ?? :-P

Ostatnia edycja:
Kaja mam nadzieję że jak wrócę to też cię poznam:-) a ten skoczek to dla jakiego wieku?bo mi się maluszek pcha na grudzień na świat i może przemyślałabym sprawę:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry