martuana
Początkująca(y)
Hej dziewczynki ja się już wyszykowałam teraz jeszcze dzieciaczki
Aga ty bierzesz napewno tablety dla karmiących cerazette?? Ja je brałam dość długo przy Marku i przy nich na początku masz prawo krwawić albo plamić musiałabyś sobie na forum o nich poczytać
bo ja na początku tak miałam najpierw podkrwawiałam raczej plamiłam a potem wogule okresu już nie miałam one po prostu taki urok mają;-)duzo dziewczyn właśnie jak je biorą to wcale okresu nie mają;-)wszystko się normuje po troche dłuższym zażywaniu :-)One taki właśnie urok mają :-)Tyle że je trzeba zażywać bardzo sumiennie co do godziny bo jak nie to czeka niespodzianka jak mój Mati
;-) tak to jest z tymi jednoskładnikowymi;-)
bo ja na początku tak miałam najpierw podkrwawiałam raczej plamiłam a potem wogule okresu już nie miałam one po prostu taki urok mają;-)duzo dziewczyn właśnie jak je biorą to wcale okresu nie mają;-)wszystko się normuje po troche dłuższym zażywaniu :-)One taki właśnie urok mają :-)Tyle że je trzeba zażywać bardzo sumiennie co do godziny bo jak nie to czeka niespodzianka jak mój Mati
;-) tak to jest z tymi jednoskładnikowymi;-)
, liczymy na Twoja obecność tym razem, bo bardzo chcemy Cię poznać w realu!!!!!!!!!
, a jak już przylecisz to znów poodpoczywasz i spotkasz się z nami już w pełni sił
!
...
??? No, Baby, gdzie Wy?