reklama

Mamy z Limerick

reklama
Krycha będę we wtorek będę:tak: Spotkałam na mieście dziś dziewczyny - tak w ogóle to miło mi było poznać Justynę i Sylwię- i już obiecałam że będę;-) Już się nie wykręcę a mój M powiedział że mnie zawiezie i z Martuaną przyjdę. Co do dzielnicy to tak ta ciekawa w Limerick:-D nocki tam ma ale mówi że nie jest źle tylko garda czasem olewa wezwania:-D Wiecie co byłam dziś u lekarza a ta że możliwe że mam świńską grypę:szok: ale nie mam gorączki więc jak się pojawi to mam wrócić bo co 2 os w mieście ją ma:eek: i dała mi panadol w tabletkach 500?? bo młoda jestem to nie trzeba żadnych innych leków:-D słabo co :-Dna szczęście miałam polopirynkę kupiłam sobie panadol do picia ten flu... i lepiej, nawet przemeblowanko zaczęłam robić:-)

Krycha będę we wtorek będę:tak: Spotkałam na mieście dziś dziewczyny - tak w ogóle to miło mi było poznać Justynę i Sylwię- i już obiecałam że będę;-) Już się nie wykręcę a mój M powiedział że mnie zawiezie i z Martuaną przyjdę. Co do dzielnicy to tak ta ciekawa w Limerick:-D nocki tam ma ale mówi że nie jest źle tylko garda czasem olewa wezwania:-D Wiecie co byłam dziś u lekarza a ta że możliwe że mam świńską grypę:szok: ale nie mam gorączki więc jak się pojawi to mam wrócić bo co 2 os w mieście ją ma:eek: i dała mi panadol w tabletkach 500?? bo młoda jestem to nie trzeba żadnych innych leków:-D słabo co :-Dna szczęście miałam polopirynkę kupiłam sobie panadol do picia ten flu... i lepiej, nawet przemeblowanko zaczęłam robić:-)

No nie żartuj :shocked2:!!!!! Świńska grypa :szok::szok::szok:??? I co i tylko panadolek? Co to za kuracja??? I co druga osoba chora? Matko kochana, a skąd oni mają takie informacje??? No, no, nie każda dzielnica może sobie pozowlić na ochronę :-p;-):-D hahahahahahahahaha... Ale Twój mąż ma przekichaną robotę! I nie boi się?

Aga_irlandia, fajne zabawki, na pewno się Majeczce podobają, a ta co szykasz to jeszcze nigdzie nie widziałam, ciekawa :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No wizyta u GP smieszna ale ja dziwnym trafem nie poszłam do pana doktora tylko do jakiejś lekarki:rofl2: Dobrze że ja się zaczynam lepiej czuć a rozmawiałam z moja mamcią to ta mówi ze może oni tak dla uspokojenia albo na odczepne dali mi te tabletki no i że strasza ludzi ale w sumie po co:eek:
Na początku to ja się bałam teraz wiem że w sumie on to ma spokuj jedyne to to że dopóki nie zamknie sobie terenu tj bram to z gówniarzami się użera < bo on ochrania teren a nie np Super Volue czy fast foody > a wszystko to się dzieje w dzielnicach a nie u niego heheh ale on już w tym samym miejscu 2 lata pracuje tak że już przyzwyczaił się:laugh2:

Jestem juzw domu i mala spi i zupka prawie ugotowana :))
Kaja mi roweniz bylo milo poznac kochana Ciebie i mam nadzieje ze po-kawkujemy u Justysii :))
Krycha Spacer ok mialam wygodne buty Tylko nadenerwowalam sie w autobusie no ale coz bylo minelo ... ;/

Chorym dziewczyna zycze powrotu do zdrowka :))

Pozdrowionka Olivca :)) Mam nadzieje ze szybko sie u nas zjawisz i bedziemy mialy okazje sie poznac w koncu :))

Spacer superr mozemy sie tak raz wb tyg wybierac Ja jestem zawsze chetna :)) !

KRYCHA no ta zabawka fajna bo i gra i wogole i niedroga bo 9.99:):):)) widzialam ja wczoraj w necie ale dzis w sklepie nie bylo....ale gosciu powiedzial ze jeszcze beda.....wiec bede co jakis czas do tego sklepu kolo nas jezdzic i sprawdzac bo bardzo mi sie ona podoba:):):):)

reklama
Sylcia mi też bardzo miło było mi Ciebie poznać, na pewno razem kawki się napijemy;-) mojemu M spodobała się Twoja fryzurka :tak: i stwierdził że musisz być pozytywnie zakręcona i hardcorowa :-D ach te chopy ;)Ja sobię na chwilkę klapłam:happy: dzieciaki grasują a Michał wygryza dziury mi w smoczkach:rofl2: i próbuje gryźć łóżeczko:szok: a ja szukam fryzurki bo wybieram się do fryzjera i w końcu muszę coś fajnego znaleźć tj fryz bo wyglądam....;( po prostu włosami straszę

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry