justysia21
Elfikowa mama :D
dostalam zlota rybke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-)
ale tu cisza szok
:-)ale tu cisza szok

Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)

dostalam zlota rybke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
ale tu cisza szok![]()
:-)... Ano cisza, bo weekend się już zaczął hihihihihihihihi, ale i tak tu będę jeszcze zaglądać dzisiaj
!

muszę się zabrać za to jeżdżenie bo mam plecy.toż to wstyd że zrobiłam L-kę szybciej od ciebie a jeszcze nie jeździłam
może mnie zmobilizujesz
skoro ty pasujesz to moje szanse się zwiększają
zobaczymy co jeszcze Sylcia wymyśli.a cena naprawdę atrakcyjna:-)
jak nie kupimu niczego to Bart bedzie zmuszony do roboty rowerem jezdzic!!! no ale coz on sie zawsze wozil teraz moja kolej...
juz uzgodnione a poza tym to ja jestem pierwsza ubezpieczajaca auto hihiihih
a co do jazdy.... lepiej wam nie mówię kiedy ja zrobiłam tu L i też jeździłam tam gdzie Justynka a nawet już z Clonmel sama wracałam tj ja kierowałam no ale na tyl koniec bo nie ma kto ze mna jeźdzć tj mój M twierdzi że gdybym tak do miasta non stop nie chciała jeździć to on by mnie uczył a tak jak głupi nie będzie jeździł w tą i z powrotem a autko już drugi rok też na mnie ubezpieczone.... ale ostatnio coś poburkiwał ze jazdy gdzieś z instruktorem znalazła za 25e to może mnie zapisze
Sylcia a mój zawsze weekendy nocki ma więc ja zawsze w weekendy sama ;( ale cz drugiej strony tylko weekend a cały tydzień ze mną a dziewczyny jutro wyprzedaz w next!!!!