reklama

Mamy z Limerick

reklama
hej laski ja juz na nogach
Sylcia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!!

juz wrocilam z nexta!!!! Jula obkupiona :D:D:D

Ło matko, Ty już na nogach????? Albo własnie zaczęłas odsypiac tą wyprzedaż hihihihihihihihihihi...

Sylcia007, sto latek Ci życzę i wszystkiego najlepsiejszego!!!!!!!!!!!!!!!

Camomile, wpadaj o której chcesz, ja jestem narazie w domu i czekam na Was :-)!

Miłego dzionka mamusie, zmykam na śniadanko ;-)

Aha i DZIEŃ DOBRY :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień dobry kobietki:-) SYLCIA STO LATEK.I JESZCZE WIĘCEJ;-)
idę dokończyć małej obiadek i do sklepu.a potem mamy gości więc pewnie zajrzę wieczorkiem.miłego dzionka

dzien dobry mamusie
Sylwus cudownego swietowania takiego z bbelkami.Justys jestem z ciebie dumna,wrzesniowki maja we krwi jazde samochodem.
Agus zadzwonie do was zeby sie umowic-tego jeszcze nie bylo,spotkanie mamus limerykowych w dublinie

hej laski ja juz na nogach
Sylcia wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!!!!

juz wrocilam z nexta!!!! Jula obkupiona :D:D:D

dziewczyny wyjechalam na ulice jupiiiii!!!!! to nic , ze nie moglam wyjechac ze skrzyzowania bo mi trzy razy pod rzad zgasl!!! to sie da wyuczyc hihihihi:-)

Nono no odwazna Wjechala na ulice :))Superr a to ze gasnie to normalka Kazdemu sie zdarza :))

Ło matko, Ty już na nogach????? Albo własnie zaczęłas odsypiac tą wyprzedaż hihihihihihihihihihi...

Sylcia007, sto latek Ci życzę i wszystkiego najlepsiejszego!!!!!!!!!!!!!!!

Camomile, wpadaj o której chcesz, ja jestem narazie w domu i czekam na Was :-)!

Miłego dzionka mamusie, zmykam na śniadanko ;-)

Aha i DZIEŃ DOBRY :-D

dzień dobry kobietki:-) SYLCIA STO LATEK.I JESZCZE WIĘCEJ;-)
idę dokończyć małej obiadek i do sklepu.a potem mamy gości więc pewnie zajrzę wieczorkiem.miłego dzionka

dzien dobry mamusie
Sylwus cudownego swietowania takiego z bbelkami.Justys jestem z ciebie dumna,wrzesniowki maja we krwi jazde samochodem.
Agus zadzwonie do was zeby sie umowic-tego jeszcze nie bylo,spotkanie mamus limerykowych w dublinie

Sylcia wszystkiego dobrego kochana i naj naj !!!!!!!:tak:

Kochane dziekuje dziekuje dziekuje !!! Wspaniale zyczenia !!! Ciesze sie bardzo ze was mam Moje Mamuskii Limeryckie :)) :tak::tak::tak:

A ja jak oczy otworzylam to juz mialam zyczonka od ptysia Sniadanko wlasnie robii dla mnie Pozniej obiadek wymyslimy razem i na koniec bede miala grilla bo mam ogromna ochotke ... (wiem tuczacy jest) :wściekła/y: no ale dzis chce sobie pozwolic :)) :tak: Pozniej opowiem dalszy ciag dnia :))

Dziewczyny chciałam zapytać odnośnie tego skoczka... Jutyś wiem co i jak Sylcia?? czy przekonałaś swojego?? No bo jeszcze chętna jest Drozdusia ale ona Pierwszeństwo daje Wam i traz czy któraś z Waszej pozostałej dwOjeczki kochane chce go wziąść na 100% bo jeszcze jedna osoba się odezwała odnośnie niego więc rozumiecie chcę być ok i pytam czy Sylcia albo potem Drozdusia, czy któraś z Was chętna na 100??:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry