reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek babeczki.ja już za dwa dni wracam:-p cieszę się jak nie wiem. jakoś już się przyzwyczaiłam że mieszkam sobie w Limerick i dobrze mi tam.a tutaj jak jestem to jakby nie u siebie i czegoś mi brak:confused2:
Kaja my jeździmy z małą do tons of fun koło NCT-tam się płaci ok 8 euro za godzinę.ale to zależy o jakiej porze-do południa chyba jest taniej. za dzieci do roku i niechodzące nie płaci się.jest jeszcze takie centrum między parkwayem i aldim i tam podobno nie płaci się za dzieci do 2 roku życia.ale ja tam nie byłam jeszcze tylko tak słyszałam

idę dokończyć śniadanko,wyprowadzić pieska na spacer,zebrać małą i na kawusię do kumpeli:-p pożegnalną:sorry:

reklama
dzieńdoberek witam się i ja
wreszcie mam trochę czasu dla siebie:tak::tak:
witam się z nowymi foremkami bo:tak: jakoś w biegu mi się nie udało:eek:
widzę, że wtoreczek u justysi się szykuje my raczej nie przyjedziemy bo Bąbel niestety ciągle smarka, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu się uda
oczywiście odważne mamusie zapraszam do mnie kawkę bo już się za wami stęskniłam:laugh2:

nu drozdusia wracaj to wybierzemy się do jakiego fikolandu z dzieciakami

aaa justysia Bąblowi kupiłam na wyprzedaży dżiny sweterek z kapturem i superanckie skarpetki takie z szerokim ściągaczem za siebie obkupiłam pierwszy raz mi się tak udało zawsze było na odwrót:eek:
jak tam Julcia już wcina mleczko?

Ostatnia edycja:
witam mamusie:))) Kaja ten plac zabaw przy NST jest za 6-50 od dziecka i nieważny wiek ja za Malika zawsze płace jak za dziewczyny :tak:a czas to półtorej godziny:tak:;-)A tam za rondem koło parkweja kosztuje 8 jurków ale dzieci do 2 lat nie płacą czas chyba też półtorej ale tu nie jestem pewna bo zawsze wychodzimy przed czasem:-D Ale info sprawdzone bo chodzimy prawie co tydzień:-):tak: ten przy rondzie troszke lepszy bo fajną kafejke ma i dzieci bardziej

Dzięki dziewczyny za info. Ja też muszę spadać do obowiązków i jakąś kawusię wypić. Poza tym muszę wybrać kino, basen ,< ale to raczej odpada bo dopiero co chorubska zmykają> i właśnie funland, bo wprowadziłam Amelii zasady niani:-) tj nagradzanie < u nas naklejki> za grzeczność porządek itd a za złe zachowanie zabieramy naklejkę. I powiem Wam że to skutkuje:-D nie muszę 500 razy mówić bo wystarczy że ruszam w kierunku naklejek i ona od razu wie co i jak, No i zebrała odpowiednia ilość więc dziś niespodzianka na nią czeka ale nie chce zabawki bo w sumie to ona ma dużo a poza tym niedługo urodzinki ma to same wiecie;-) Więc muszę cosik wybrać teraz no i właśnie facet przyjechał nam dom od zewnątrz malować:eek: Jestem w szoku bo przyjeżdżał 2 mc:-D

Hello!!!! To ja dziś ostatnia prawie :szok::szok::szok:, no, ale mam dziś takie tyły ze wszystkim, że szok :rofl2: i mega lenia hahahahahahahahahahahahaha... Ale nic wielkiego nie muszę robić, tylko zupkę pomidorową ugotować i cosik na drugie danie wymyśleć, bo sprzątać po weekendzie mi się nic a nic nie chce, więc spoko i no jeszcze trochę dnia przede mną!

Mam pytanie techniczne: o której jutro się spotykamy? Oliwa już może być do odwiedzin, więc my będziemy na 100%!

Ms.Marple, zdówczeka dla Bąbello ;-)

Drozdusia, to Ty ze psem na spacerki śmigasz? Czyżby Ci już lepiej?

Aga_irlandia, chwal się szybko co Majeczka od Aine dostała!

Natinke18, dasz radę! My po pierwszej wizycie w Polsce dochodziłyśmy do siebie około 3 tygodnie, może u Was będzie lepiej :-) no i dla odprężenia zawsze możesz się z nami spotkać :laugh2:

Kaja_repsect, udanej zabawy życzę :tak::sorry:!

Miłego dnia życzę i do później, teraz zmykam jeszcze do moich Urwisów :rolleyes2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny
Nocka znowu nie przespana i jak tu zaczac tydzien przyplywem energiii ehh
Dzien zapowiada sie nie za lekki bo mala znowu rozrabia o spaniu zapomnij juz od 7 nie spi a co ja klade do lozeczka do wielka awantura .....

Justyna jutro bede u Ciebie, przesle sobie zdjatka na poczte, lepiej odrazu to zrobie bo pozniej pewnie zapomne.

Milego dzionka zycze

Hej dziewczyny
Nocka znowu nie przespana i jak tu zaczac tydzien przyplywem energiii ehh
Dzien zapowiada sie nie za lekki bo mala znowu rozrabia o spaniu zapomnij juz od 7 nie spi a co ja klade do lozeczka do wielka awantura .....

Tak troszkę łączę się z Tobą w bólu... U nas noc też masakra, Oliwa budziła się co godzinę, a nad ranem nawet częściej i co Jej tym razem przeszkadzało :eek: nie mam pojęcia! A drzemak będzie jedna, gdzieś za godzinkę, ale też nie wiem jak długa... Jak się nie wyśpi to męczarnia do wieczora! Bardzo się cieszę, że jutro będzie okazja poznać Cię osobiście :-)

kurczaki zniknął mi post:wściekła/y:
natinke bądź dobrej myśli, mój Bąbel bawił się z wszystkimi na urlopie i myślałam, że mu będzie brakować towarzystwa w pustym domu:sorry: a po powrocie obudził się jakby nigdy nic zaczął się bawić w sam żadnych afer nie było i napawianie nie bylo potrzebne;-):tak::tak:

no i zaczęło padać brrr mam nadzieję, że do spaceru przestanie albo chociaż przerwę zrobi:eek::eek:

reklama
Krycha chodzę na spacery z pieskiem-wkoło bloku:-) także się nie przemęczam.czuję się lepiej ale to już nie to co było:-( moja malutka właśnie zasnęła a ja zaparzyłam sobie herbatkę z dzikiej róży-taką liściastą i z owocami:-p mniam...
ms.marple pewnie że się wybierzemy.tutaj niedaleko bloku mojej mamy też mam coś takiego i śmigam z małą. trzeba wypróbować ten koło parkwaya

tutaj też się cosik schłodziło i zachmurzyło.ale to nawet dobrze bo ostatnio wolę chłodniejsze klimaty

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry