reklama

Mamy z Limerick

A ja dopiero niedawno wróciłam do domku :-D, tak szłam na ten przystanek autobusowy i szłam i skręciłam na wiadukt i doszłam do miasta a potem kręciałam się w okolicach pracy węża żeby go zabrać :-p i Oliwa większość czasu sobie spała :tak::-)... Ale nogi mi włażą do d... masakra :szok:

Dzięki za spotkanko! Oj, lubiem ja spędzać tak czas...

Camomile, próbowałaś tych kropelek? Jakieś widoczne efekty? A nad łóżkiem szpitalnym nie wiszą zabawki, może Igorkowi ich brakuje :confused: już sama nie wiem...

Drozdusia, mam nadzieję, bo, jak widać, ja za centrumową delegacje robię :laugh2::-p:laugh2:

reklama
a ja właśnie wróciłam z ostatnich pożegnań i muszę jeszcze wykąpać malutką,położyć spać i wtedy odsapnę.
Camomile badania ok.Lola na szczęście zdrowa.taka widać jej uroda i jak czytam o Igorku to widzę że niektóre dzieci w pewnym wieku po prostu tak mają:sorry:
ms.marple mam czapusię.a miałam problem z rozmiarem bo wszystkie podobne do tej które chciałaś były do rozmiaru 44.w końcu jednak znalazłam coś w tym stylu.mam nadzieję że się spodoba-w brązach i ze sztruksu.i oczywiście wiązana.najwyżej mnie pogonisz:-)
idę robić małej żarełko i kąpać

a tu napisane a napisane :)) A moja malenka spi obudzila sie wypila cala butle mleka popila jeszcze herbatka i spi dalej :)) Widac dzis ja spotkanko u Justysii zmeczylo i tatrasa :) Mam nadzieje ze w nocy bedzie spala Bo i ja mam ochote pospac ...
Camomile nie zazdroszcze tych Twoich nocy :( Mi na szczescie mala budzi sie z 3 razy Staram sie nie narzekac lepsze to niz aby sie co chwilke budzila :/

... i tatrasa :)...
Camomile nie zazdroszcze tych Twoich nocy :( Mi na szczescie mala budzi sie z 3 razy Staram sie nie narzekac lepsze to niz aby sie co chwilke budzila :/

Przecież od Ciebie do Justysi21 nie jest aż tak daleko!!! Czytałas ile ja dziś się nałaziłam ;-)? Chyba ktoś tu musi nad formą popracować :-p... Ja wstaje do tej pory do Oliwki co 2 godziny, czasem częściej i póki co na zmiany się nie zapowiada :eek:... Damy sobie radę mamusie, uszy do góry :tak:!!!

ms.marple mam czapusię.a miałam problem z rozmiarem bo wszystkie podobne do tej które chciałaś były do rozmiaru 44.w końcu jednak znalazłam coś w tym stylu.mam nadzieję że się spodoba-w brązach i ze sztruksu.i oczywiście wiązana.najwyżej mnie pogonisz:-)

wielkie dzięki, i na pewno złego słowa nie powiem, że nie wspomnę o pogonieniu:-D:-D

dziewczyny znaleźlismy idealnego uspokajacza i usypiacza, ostatnio inhalujemy fumfla i wyobraźcie sobie w momencie załączenia buczącego inhalatora fumfel się kładzie zamyka oczy i zaczyna przytulac do poduszki i zasypia:szok::-D:-D:-D dzisiaj już mnie wykończył po 19tej i w złości powiedziałam do mojego m idź go poinhaluj może szybciej zaśnie a on włączył tylko urządzenie a mały zamilkł położył się i po 5 minutach spał:-D:-D:-D

Przecież od Ciebie do Justysi21 nie jest aż tak daleko!!! Czytałas ile ja dziś się nałaziłam ;-)? Chyba ktoś tu musi nad formą popracować :-p... Ja wstaje do tej pory do Oliwki co 2 godziny, czasem częściej i póki co na zmiany się nie zapowiada :eek:... Damy sobie radę mamusie, uszy do góry :tak:!!!

Ja lubie chodzic Tylko slaba mam skore na nogach ZAraz robia mi sie odciski skora schodzii albo jest okropnbie twarda ;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry