reklama

Mamy z Limerick

reklama
No laseczki to dobrej nocki :))I co dla niektórych owocnej hihi:-D Ale mnie wyłączając oczywiście:-D KARIERA MACIEŻYŃSTWA CIĄŻOWEGO ZAKOOOOOOOOOOOŃCZOOOONA:-D ZOSTAŁO MI TYLKO SPEŁNIENIE W WYCHOWYWANIU:-D;-)

hihihi do mnie pijesz hihihihi :-D
a ja sie witam i zegnam za razem jakos dzisiaj weny brak ale czyatm na bierzaco :sorry:
Gosiulka super, ze zdjatka odebralas!!!! sorki:zawstydzona/y:, ze Cie tak zbylam szybciutko jak dzwonilas mialam zly dzien....:-(:confused2: a w ogole podobaja sie?? dobrze wyszly bo sobie nie pozwolilam ich ogladnac... jak do Ciebie wpadne to mam nadzieje, ze pokazesz hihiihih to bedzie dluuugie ogladanie wiec i dluuuga wizyta hihihi :tak:;-)

Ostatnia edycja:
Witammm :) Ja nocke mialam jak zwykle ta sama ... Mala sie 3 razy budzila ... Ahh ale lepsze to niz jakby miala sie co chwile budzic !

No ja bym chciala chlopaka jeszcze miec :) Ale moja noc za owocuje moze tak za 3 - 4 lata :))

Dziendoberek

Jak tam nocka, u mnie byla nie owocna:):) O 7 rano mala dala nam pobudke juz i tak do 9 ani jesc ani pic ani zabawa tylko plakala i plakala, chyba jej te dziaselka bola bo kurcze nawet smoczka nie chciala ssac tylko do raczki brala i gryzla boki, eh

Justysia dzieki za te zdjatka ogolnie wyszly ladnie tylko niektore byly posklejane bardzo i na niektorych glowy poucinali przy wywolywaniu bo ogonie na zadnym zdjeciu nie bylo glowy ucietej, no ale nieszkodzi to tylko 10 c powtorzy sie jeszcze raz te ktore nie wyszly najlepiej, i oczywiscie zapraszam na ogladanie foteczek, Ciebie i kto tam jeszcze ma ochote:) A jesli chodzi o ten telefon do Ciebie wczoraj to wcale nie poczulam ze mnie zbylas hehe moze dlatego ze prowadzilam samochod i wogole prosto ze szpitala wracalismy... ale Justys coz Ty ostano masz takie kiepskie dni???

A jesli chodzi i moja malutka kruszynke to oczywiscie jestem dobrej mysli bo tak jak martuana pisze sa dzieci ktore jeszcze gorzej cierpia, i to jest naprawde niesprawiedliwe. Jestem szczesliwa ze juz jestem pewna ze bioderak sa okej a teraz z tym to musze znalesc tylko dobrego lekarza i dopoki malutka robi siusiu i nie dojdzie do zadnej infekcji to nic jej nie dolega w znaczeniu ze nie boli:):)

A ja znow mam dzis tesciowa na karku, juz od wczoraj bylam tym podirytowane wrrrrrrrrrrrrr!!!!

Witam:-)
Gosiulka strasznie Ci współczuję bo wiem co to strach o dziecko. Mam nadzieję, że z malutką wszystko będzie dobrze i że to tylko "przejściowy" problem:-( I trzymaj się mocno bo tylko siła i wiara może nas uratować od jakiejś depresji czy czegoś podobnego.
Justysia to Ty juz starania czynisz???:szok::szok:
Ja od 2 miesięcy biorę tabletki, już połowę drugiego opakowania wybrałam a @ jak nie było tak nie ma:szok: Oj posrana chodzę:-(

gosiulka teściowa powiadasz:eek:samo dobro;-)trzym się

camomile jeśli podejrzewasz, że cosik nie tak to zrób sobie test:sorry: bo anty w ciąży działają nieteges
jak tam nocka? ostawiasz smoka?

sylcia może szybko braciszka dla Nadinki będzie miałą się z kim bawić:-D:-D

ja to bym chciała już , żeby mi fumfel za tyłkiem nie chodził tylko za siostrzyczką:-D:-D:-D

drozdusia jak tam Laura po powrocie?

Ms marple tescik zrobiony i wyszedl na NIE ale jakos mnie on nie uspokoil:shocked2: A smoczka narazie zabrałam mu w dzień i ciągle chodzi i wola "ammm" czyli smoczka, ale moze z usypianiem moze bedzie lepiej. tfu tfu żeby nie zapeszac;-)

reklama
camomile masz racje z tymi tescikami roznie bywa, mi tez za pierwszym razem jak robilam wyszedl na nie hehh a po 2 tygodniach juz bylo na tak ehhh No ale coz przeciez to by byla swietna nowina, ja juz tesknie za byciem w ciazy hehhe choc nie bylo latwo ale ten czas byl taki ekstycujacy :) no ale jestem zmuszona roczek jeszcze poczekac....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry