reklama

Mamy z Limerick

camomile masz racje z tymi tescikami roznie bywa, mi tez za pierwszym razem jak robilam wyszedl na nie hehh a po 2 tygodniach juz bylo na tak ehhh No ale coz przeciez to by byla swietna nowina, ja juz tesknie za byciem w ciazy hehhe choc nie bylo latwo ale ten czas byl taki ekstycujacy :) no ale jestem zmuszona roczek jeszcze poczekac....

Gosia ja jeszcze nie mogę!!!! Chyba bym się załamała gdyby teraz się okazało.......Jescze jakieś 3 lata. Tylko 3

reklama
No ja też uwielbiam, ale mam dziecko, które dopóki nie zacznie pewnych spraw rozumieć wymaga wzmożonej opieki i uwagi.Dlatego z 2 dzieci ta uwaga musiałaby byc podzielona na 2.

heheh no ale za 9 miesiecy to juz troszke wiecej bedzie rozumial hihih:):) nie no oczywiscie zartuje, masz racje takie dzieciaczki potrzebuja duzo opieki i milosci a jak sa dwa to juz potem musza sie dzielic mamusia:):)

Hej matki Polki;-)ja to dzisiaj poooooooospałam a wstałam bardziej zmęczona niż zazwyczaj:sorry:i jakiś ten dzień krótkawy:-D no nic trza sie wziąść za jakieś sprzątanko obiadek i zabawy z dzieciaczkami;-)bo dzisiaj mam moje złotka w domciu:tak:Ale sie ciesze że jutro weekend hahah :-) mój mężulek w domciu ale supcio;-) A co do brzuszków to na samą myśl o ciężarnych mnie wszystko boli:-D ja tabletki już mam tylko czekam na @ której jeszcze nie miałam:sorry: no a w tygodniu umawiam się na implanta:tak: no nic zmykam..

Heh, w ciągu pół godziny ma przyjść koleś i się zająć tym naszym alarmem, oby :-D...

Ja też muszę poczekać na drugiego dziecia... Niestety...

Camomile, to trzymam kciuki żeby kolejny teścik też wyszedł na NIE hehehehehehe;-)

Ms.Marple, jak Bąbello się czuje? Katarek już Mu przechodzi?

Martuana, a co się stało, że Ty wszystkie dzieci masz dziś w domciu?

heh a ja jak zaszlam w ciaze to chcialam miec blizniaki, ale dobrze ze nie byly kurcze, bo nie zadawalam sobie sprawy ile to roboty i tak za pierwszym razem eh bylo by ciezko, ale ciagle chodzi mi po glowie ze w przyszlosci chcialbym miec bliznieta:):) moze kiedys....:)
Musze uciekac wziasc sie za cos zaczym tesciowka przyjdzie....
do pozniej:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry