reklama

Mamy z Limerick

Dzięki za info mamuśki. Trza się wybrać ze szkrabem żeby się wyszalał troszkę:-)
Krycha no tym razem to nie przez smoka. Strasznie go te dziąsła bolą i brzuszek miał twardy:no: To go tak męczyło:-(

reklama
dzień dobry.pogoda rzeczywiście nie bardzo ale my mamy w planach właśnie centrum zabaw zaraz po śniadanku także mi to rybka:-)
Camomile my się wybieramy właśnie tam jak się idzie do Agi,niedaleko aldiego i parkwaya bo podobno do dwóch lat jest free;-)
a ty Bożenka nie rób sobie wyrzutów.czasami trzeba sobie dogodzić:tak:
idę jeść i zbieramy się do tego centrum,miłego dzionka

Dzięki za info mamuśki. Trza się wybrać ze szkrabem żeby się wyszalał troszkę:-)
Krycha no tym razem to nie przez smoka. Strasznie go te dziąsła bolą i brzuszek miał twardy:no: To go tak męczyło:-(

Wiesz, może spróbuj czegoś innego na dziąsełka? Mogę Ci użyczyć maści którą my mamy, z Polski, Dentinox - gel...

hej mamki :) Nadinka wstala przed 9 :) i teraz lezy z gola dupka i sie nogamii bawii :)
Jak ktoras z was ma ochote wpasc na kawke to zapraszam Bo u mnie nudy nudy i nudy Musze jedynie obiad zrobic ... A beda udka z kurczaka pieczone i ziemniaczki duszone w piekarniku :) Aaa i jakas salatke zrobie i bedzie finish :) Wloski wyszly fajnie gleboka czerwien :) Tylko jak zwykle skora jest pofarbowana nadzwycajnie ahh niecierpie tego Mimo iz smaruje cale czolo tlustym balsamem to i tak mam pofarbowana troche skore ;/

Oj za pewnie się już czuje na tych swoich nóżkach. Znajomi mieli nam chodzik odsprzedać już 2 miesiące temu:-D do tej pory cisza:szok: Nie ma to jak liczyć na znajomych:-D:-D:-D

Chyba zostanie Wam poszukać w sklepach jakiegoś chodzika, bo już nie ma na co czekać ;-)

Sylcia007, nie martw się, zmyjesz :tak:, najważniejsze, że kolorek wyszedł :-D!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry