reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam sie i ja w dzisiaj w ten brzydki, pochmurny dzien:eek: Moj Michas dal mi dzis pospac do 7,bez zadnej pobudki nocnej wiec ewelacja tylko nie wiem czy to dlatego ze przestawilam mu lozeczko czy dlatego ze zmienilismy godziny grzania w nocy:confused2: no ale wazne ze znowu zakumal ze cala nocke mozna przespac:-D

Dzień dobry!!! Moje dziecko poszło właśnie spać :szok::szok::szok:, chyba nockę odsypia :-D, bo przebudziła mi się po 03.00 i się w najlepsze bawiła w łóżeczku, ale nie wzięłam Jej, nawet jak zaczęła jęczeć - noc jest do spania, nie ;-)? Padła po jakiś 20 minutach, w "nogach", na brzuszku z nosem w kocu :-), a póżniej zrobiła nam pobudkę o 06.00...

Ms.Marple, po wczorajszej wpadce już błędu nie popełnisz :sorry: i nie bądź dla siebie taka surowa, Justysia21 ma rację dziś pogłodujesz i waga znów spadnie :tak:

Justysia21, wow normalnie, Ty już na nóżkach? :laugh2:

Krycha ja dpiero teraz dojrzałam że mała Oliwcia ma już roczek i cztery tygodnie, moje najsłodsze życzonka, niech rośnie zdrowa i grzeczniutka dziewczynka:)
(...)
Matko krycha jak Ty to robisz? Dla mnie najgorszy jest wieczór bo właśnie wpadłabym do moich ciastkowni i wyjadła wszystko...Tu koło mnie jest fabryka czekoladek i to naprawdę przepysznych i efekt był taki że tak nadrobiłam wagę, że hej i teraz muszę sie torturować, czuję się prawie jakbym z rok na głodówce była.. i z taką miną:-(spać chodzę

Dzięki za życzonka :-):-):-)! A jeśli chodzi o apetyt to tak się już przyzwyczaiłam. Wiesz, ja zawsze byłam bardziej okrąglejsza, zazdrościłam mojej siostrze i kuzynce, że chyde były a ja, jak usiądę to mi wałki tłuszczu na brzuchu wychodzą i jedzonko stało się moją obsesją - pilnowanie wagi to była podstawa. Już od bardzo dawna starałam się nie jeść kolacji, potrafiłam długo, długo jeść tylko 2 posiłki dziennie (śniadanie i obiad, najpóźniej o 15.00), a potem ewentualnie jakiś jogurt albo owoc. Czasem zdarzało mi się zjeść wieczorem furę frytek, którą sobie sama nasmażyłam albo pakę chipsów, miałam potem wyrzuty i to nakręcało kolejne niejedzenie wieczorem i czy byłam głodan czy nie (a najlepiej jak właśnie byłam) szłam spać i rano już czułam się lepiej! No i Olivca, ja nie bardzo jestem za słodyczami, mogę się bez nich obyć, wystarczy mi, że słodzę herbatę albo napiję się jakiegoś soku, ale zatracam się w słonych przekąskach... Heh, niezdrowe to wiem, ale ja wprowadziłam sobie taki sposób jedzenia jak jeszcze chodziłam do podstawówki, gdzie o zdrowym żywieniu nie wiele miałam pojęcia, wydawało mi się, że tak będzie dobrze... Zmieniło się nieco jak poznałam mojego węża - lubimy sobie dogadzać z jedzonkiem i oboje lubimy jeść :tak::rofl2::tak: (przez to przybyło mi od początku naszej znajomości 3 kg, których już nigdy nie zgubiłam), ale jest dobrze :-)! Ogólnie mam większy apetyt przez to, że Pyza jeszcze ze mnie wyjada, ale czasem poprostu nie mam ochoty na wieczorne jedzenie i jak nawet jestem głodna to i tak zasypiam :sorry:

Ale się rozpisałam hehehehehehe...

Pogoda widzę nie bardzo... Ale weekend jest, jupi!!!! W parwdzie wąż znów w pracy, ale tym razem w swojej pracy i kończy o 11.45, więc dużo dnia nam jeszcze zostanie :-D!!! Głodna jestem jak nie wiem, zmykam na śniadanko, do później i miłego dnia życzę (mimo pogody) ;-)

Witam witam:-) Oczy na zapałki mam normalnie:wściekła/y: Przez cała noc nie było ani jednej godziny którą bym przespała całą:wściekła/y:Już brakuje mi sił i agresor mi się włącza:no:tyle bym dała za co najmniej jedną przespaną noc:-(

Dziewczynki gdzie są te centrum zabaw dla dzieci??? Bo my tak myślimy żeby się z Igorkiem dzisiaj wybrać:cool2:

a n ja juz na nozkach!!! Mezusiek moj kochany chcial se pospac to mu dalam.... wystarczy, ze jest grzeczny i od razu inna rozmowa (nie Martus??!!:P:P:P)
lece do tesco bo sie Niunce mleczko skonczylo i trza zakupic bo nie mam juz nawet na jedna butle!!!!:szok: wychlala wlasnie ostatnia!!!!
Camomile ja niestety dokladnie nie wiem ale dziewczynki cos mowily ze jedna bawialnia jest kolo NCT i jest dla niechodzacych dzieci free!!!!

reklama
Witam witam:-) Oczy na zapałki mam normalnie:wściekła/y: Przez cała noc nie było ani jednej godziny którą bym przespała całą:wściekła/y:Już brakuje mi sił i agresor mi się włącza:no:tyle bym dała za co najmniej jedną przespaną noc:-(

Dziewczynki gdzie są te centrum zabaw dla dzieci??? Bo my tak myślimy żeby się z Igorkiem dzisiaj wybrać:cool2:

I wszystko przez wypadającego smoka? O rany, to jak masz dziś R w domu może spróbuj odespać choć troszkę? Oj, nie zazdroszczę Ci tego :no:... Koło lidla, na Ennis Road jest takie centrum, niedaleko Parkway'a (pokazywałam Ci jak szłyśmy do Agi_irlandia, nie wiem czy pamiętasz) no i tam gdzie kiedyś byłam z Ms.Marple i Drozdusią, za Parkway'em jeszcze, koło NCT, ale nie wiem jak dokładnie Ci to wytłumaczyć :dry:). Myślę, że najbliżej będziecie mieli właśnie jak się idzie do Agi_irlandia, nowe jest to centrum i Martuana mówiła, że fajnie tam (bo już była)! Tylko tyle wiem..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry