Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiec jak wracam o domu to normalnie padam.Choc was podczytuje tylko nie wiem co pisac
no bo co ze mnie znowu nogi bola?Ale jestem zakrecona,zaganiana ale tak pozytywnie.
Jutro pojdziemy do crescent.
:-Z checa wpadlabym Justys.A co do crescent to nie mnie widzialas bo ja dzis tam nawet nie bylamCytrsek wiec wpadaj mowie Ci jakis kolorek sie na bank dla Ciebie znajdzie mam cala palete!!!!!! a tak w ogole to widzialm Cie w crescent dzis rano gadalas chyba z menagerem i nie wiedzialam czy znowu pracujesz czy tylko gadacie wiec nie czekalam
A u mnie katy posprzatane ale rynek zostal kurde czy to tak zawsze, ze jak sie zaczyna wielkie sprzatanie to sie robi najwiekszy balagan hmmmm![]()

no niby wiem co i jak ale.... oki ja zmykam ale jeszcze będę podglądać;-)
Justys ty maniaczko porzadkowCytrusek kurczak a bylam pewna ze to TY to znaczy widzialam Cie od tylu hhihihih ale wlosy laska miala takie same jak Ty wzrost podobny postura hihihi dobrze ze nie zaczepilam jej hihihihi
hah a ja jeszcze teraz machnelam drzwiczki w meblach kuchennych i znow sa biale hihihi:-)

Taka lipa
Kierowca ze mnie ze hej:-(Dziewczyny mam pytanie ale mówcie szczerze szczególnie te co widziały mojego MichasiaCzy powinnam podciąć mu tą grzywę, ona jest długa ale nie wchodzi w oczka tylko on głupio wygląda no i wydaje mi się że zaczął zezować lekko choć wiem że niby tak może być do oczku no i że do roczku nie powinno się podcinać
![]()
sylcia świetna fryzurka taka odświeżona![]()
Sylwia wloski wyszly elegancko!!!!!
Dobranoka laseczki;-) Sylwik włoski reeeeeeeeweelkapowalający kolorek poważnie ;-)
Sylcia rzeczywiście kolorek fajniutki