reklama

Mamy z Limerick

reklama
:wściekła/y:zrobiłam sobie w ubiegłym tygodniu paznokietki a właśnie mi jeden pękł:wściekła/y:ma któraś z Was jakiś pomysł na zdjęcie go?? wiem że akrylowe to w acetonie moczyc a żelowe?? bo wygląda to beznadziejnie a znowu kasę wywalić:eek: Może macie jakiś sposób:sorry:

Kaja no to nie ladnie Ci sie z paznokciem zrobilo :/ Ja niestety niewiem co mozna by zrobic Ale wez wpisz w google jakis zwrot np domowe sposoby sciagniecia paznokcia zelowego

Sadze ze znajdziesz cos napewno :))

:wściekła/y:zrobiłam sobie w ubiegłym tygodniu paznokietki a właśnie mi jeden pękł:wściekła/y:ma któraś z Was jakiś pomysł na zdjęcie go?? wiem że akrylowe to w acetonie moczyc a żelowe?? bo wygląda to beznadziejnie a znowu kasę wywalić:eek: Może macie jakiś sposób:sorry:

ja Ci niestety na pomoge bo paznokietki mialam robione tylko raz w zyciu na slub bo mi sie zlamal jeden przed samym slubem wiec to byl musss i doswiadczenia z nimi nie mam ale wiem, ze juz nigdy w zyciu sobie nie zrobie bo pozniej moje byly w oplakanym stanie przez prawie 3miesiace!!!!

reklama
witam kobietki :-)
ktos ma problem z paznokciem zelowym - nie wolno odrywac bo mozesz oderwac swoja plytke paznokciowa !!!!!! najpierw wlej gdzies do pojemniczka zmywacz z acetonem i wloz paznokiec potrzymaj troszke jak Ci zmiekknie to zacznij pilowac !!!!!!!!!!!akryl i zel zmiekknie pod wpywem acetonu .

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry