justysia21
Elfikowa mama :D
ja po @ tez bede sie musiala poglodzic bo normalnie jem i jem i caly czas jetem glodna az sie boje, ze znowu przytyje!!!!
:-(
:-(Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-(

ta south beach jest swietna jak dla mnie!!!! 
, więc postanowiłam wykorzystać ten czas i nadrobić zaległości z wczoraj
... Ale uśmialiśmy się z wężem, bo Młoda koniecznie chciała już wyjść z łóżeczka, za cholerę nie działało na Nią, że jest noc i ma przytulić się do misia i iść spać, więc wyciągnęłam Ją z łóżeczka i przyszła sobie do pokoju, usiadła na kołdrze (leżała sobie na podłodze, po wczorajszych rodzinnych wariacjach) i patrzyła w wyłączony telewizor i grzecznie czekała aż ktoś Jej bajeczkę włączy
i tak siedziała i siedziała i jak nikt nie przychodził to się położyła w końcu i zaczęła przysypiać
, a przynajmniej tak nam się wydawało... Wzięłąm Ją więc do sypialni, dałam jeszcze cyca i do łóżeczka spowrotem, ale niestety ze snu nic nie wyszło
... Ale w sumie nam też się ciężko dziś spało, ja długo nie mogłam zasnąć to może i na Nią coś zadziałalo? W rezultacie Młoda ogląda teraz Troskliwe misie, a ja, hm... Dam radę ;-)!!!
! Ja głodówkę musiałam sobie zaserwować raz, przed usg nerek, ale tak to się nie biorę za takie cuda. Z resztą i tak bym nie wytrzymała długo, bo mam tendencje do anemii, więc rozumiecie same ;-)...

chyba lepiej lenia przeleżeć a jak przyjdzie czas to zrobi się w mig

dzieńdoberek
po braku energii sobotniej w niedzielę przed południem nadrobiłam porządkichyba lepiej lenia przeleżeć a jak przyjdzie czas to zrobi się w mig
drozdusia chyba fumfel pozazdrościł Laurze chodzenia bo wieczorem sam zaczął chodzić między kanapami a nawet wypuścił się dalej![]()
dzieńdoberek
po braku energii sobotniej w niedzielę przed południem nadrobiłam porządkichyba lepiej lenia przeleżeć a jak przyjdzie czas to zrobi się w mig
drozdusia chyba fumfel pozazdrościł Laurze chodzenia bo wieczorem sam zaczął chodzić między kanapami a nawet wypuścił się dalej![]()

!!! No i gratulacje dla Bąbla, teraz to już z górki będzie hihihihihihihihihihihihihihi... Witamy w świecie nadaktywnych mamuś, bo pewnie będziesz biegać za Bąbello, tak jak Drozdusia i ja
;-):-)KRYCHA no Ty tez niezle masz z ta malutka Szybko jej sie niechce spac
A ja dzis poszlam jakos kolo 2 spa a wstalam po 4 :/ Mam jakies problemy z snem :/ A wynikiem tego nie spania sa wstretne opuchniete oczy
... A Oliwka nie zawsze tak ma, czasem Jej się zdarzy ;-)... A Pyza sobie śpi, od 08.00, a ja już nie mogłam zasnąć, wrrrrrrrrr... Ale dzień przynajmniej dłuższy będzie, słonko piknie świeci, będzie dobrze