reklama

Mamy z Limerick

reklama
ja tez tak jak Olivca pisla umiem wytrzymac od rana do wieczora a wieczorem to hmmm wiec w moim przypadku lepiej glodzic sie umiarkowanie hihihihi:tak::-D:laugh2: ta south beach jest swietna jak dla mnie!!!! :tak:

Witam się z Wami mamusie!!! Oliwka przed 04.30 zarządziła pobudkę :dry:, więc postanowiłam wykorzystać ten czas i nadrobić zaległości z wczoraj :-p... Ale uśmialiśmy się z wężem, bo Młoda koniecznie chciała już wyjść z łóżeczka, za cholerę nie działało na Nią, że jest noc i ma przytulić się do misia i iść spać, więc wyciągnęłam Ją z łóżeczka i przyszła sobie do pokoju, usiadła na kołdrze (leżała sobie na podłodze, po wczorajszych rodzinnych wariacjach) i patrzyła w wyłączony telewizor i grzecznie czekała aż ktoś Jej bajeczkę włączy :laugh2: i tak siedziała i siedziała i jak nikt nie przychodził to się położyła w końcu i zaczęła przysypiać :rolleyes2:, a przynajmniej tak nam się wydawało... Wzięłąm Ją więc do sypialni, dałam jeszcze cyca i do łóżeczka spowrotem, ale niestety ze snu nic nie wyszło :eek:... Ale w sumie nam też się ciężko dziś spało, ja długo nie mogłam zasnąć to może i na Nią coś zadziałalo? W rezultacie Młoda ogląda teraz Troskliwe misie, a ja, hm... Dam radę ;-)!!!

Aga_irlandia, jak Twoje Laseczki się czują? Nadal gorączkują?

Beakta, właśnie, coś tak ostatnio ucichła?

Olivca, uśmiałam się jak nie wiem z tym światłem w lodówce :tak:! Ja głodówkę musiałam sobie zaserwować raz, przed usg nerek, ale tak to się nie biorę za takie cuda. Z resztą i tak bym nie wytrzymała długo, bo mam tendencje do anemii, więc rozumiecie same ;-)...

Justysia21, gratuluacje!!! To jak już raz się przejechałaś to już samo pójdzie :-D

Sylcia007, powodzenia w jazdach życzę i nam też szepnij słówko, żebyśmy się z centrum nie ruszały ;-):-)

Kaja_respect, może lepiej skorzystać z lekcji, no chyba, że podczas nauki jazdy Twój mąż nie złości się na Ciebie i ma dużo cierpliwości ;-)

Idem się herbatki napić, bo czuję się tak niebardzo...

Miłego dnia Wam życzę i do później, dużo później, jak już się pojawicie w końcu :-);-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzieńdoberek

po braku energii sobotniej w niedzielę przed południem nadrobiłam porządki :-D:-D chyba lepiej lenia przeleżeć a jak przyjdzie czas to zrobi się w mig:-D:-D:-D

drozdusia chyba fumfel pozazdrościł Laurze chodzenia bo wieczorem sam zaczął chodzić między kanapami a nawet wypuścił się dalej:-D:-D

dzieńdoberek

po braku energii sobotniej w niedzielę przed południem nadrobiłam porządki :-D:-D chyba lepiej lenia przeleżeć a jak przyjdzie czas to zrobi się w mig:-D:-D:-D

drozdusia chyba fumfel pozazdrościł Laurze chodzenia bo wieczorem sam zaczął chodzić między kanapami a nawet wypuścił się dalej:-D:-D

brawo dla malca ! A z tym leniem to sie zgodze :)) Ja mam podobnie :))

KRYCHA no Ty tez niezle masz z ta malutka Szybko jej sie niechce spac :(

A ja dzis poszlam jakos kolo 2 spa a wstalam po 4 :/ Mam jakies problemy z snem :/ A wynikiem tego nie spania sa wstretne opuchniete oczy

dzieńdoberek

Święte słowa :tak::tak::tak:!!! No i gratulacje dla Bąbla, teraz to już z górki będzie hihihihihihihihihihihihihihi... Witamy w świecie nadaktywnych mamuś, bo pewnie będziesz biegać za Bąbello, tak jak Drozdusia i ja :-p;-):-)

KRYCHA no Ty tez niezle masz z ta malutka Szybko jej sie niechce spac :(

A ja dzis poszlam jakos kolo 2 spa a wstalam po 4 :/ Mam jakies problemy z snem :/ A wynikiem tego nie spania sa wstretne opuchniete oczy

A no widzisz, cóś się Jej odwidziało, ale sama piszesz, że miałaś problemy ze snem, my z wężem też mieliśmy, więc może taka noc była :eek:... A Oliwka nie zawsze tak ma, czasem Jej się zdarzy ;-)... A Pyza sobie śpi, od 08.00, a ja już nie mogłam zasnąć, wrrrrrrrrr... Ale dzień przynajmniej dłuższy będzie, słonko piknie świeci, będzie dobrze :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry