reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dziękuję za miłe przyjęcie.
Mam 19 lat, jestem mamą 4 letniej Victorii i mam nadzieję w tym tygodniu zostać powtórnie mamą(jestem w 39 tyg ciąży) malutkiej Vannesy.
W Limerick mieszkam od 6 lat (przyjechałam z rodzicami).Teraz planuję polsko-irlandzki ślub.nie wiem co mogłabym jeszcze o sobie napisać?Właśnie skończyłam collage jako wisażystka-stylistka.

Szybko skonczylas szkole :) Ja wlasnie tez mialam kursy i sesje makijazu itp :) Ale to w polsce :) A gdzie mieszkasz ? Mlodziutka mamuska jestes kochana :) Noo i ladne imiona dziecii :)

przepraszam Was,ale jeszcze się gubię co jest co na tym forum.
Mieszkam na Corbally,ale za tydzień(o ile się nie rozsypię) przenoszę się na Huntsfield,jeżeli jednak się rozdwoję jeszcze z 2 tygodnie zostaniemy na Corbally.
Collage robiłam prywatny jednoroczny.zależało mi,żeby szybko zdobyć zawód.
Dziękuję za uznanie imion.
a mamusią jestem młodą i choć każda z Was umie liczyć(miałam 15 lat kiedy się urodziła Vici to nie żałuję)

Witam wszystkich :-)

widze ze mamy nowa mamusie :-). Jak po weekendzie . Bo moj byl :-):-):-) dobrze miec meza 3 dni w domciu zachowywalam sie jak male dziecko przyklejone do nogi :rofl2: ale w tygodniu sie wogole nie widzimy .

oczywiście,że kocha tak samo, ale spotkałam się z wieloma dziwnymi(niemiłymi) komentarzami ze strony polaków.Dla Irlandczyków to takie dość normalne,dla polaków patologia.

Irlandkii maja dziecii nawet w wieku 13 lat :) Ale to nie wazne jaki wiek ...
Ale wiesz wielu irlandczykow ma w mlodym wieku dziecii po to aby miec benifity ... Slyszalam juz kilka razy rozmowy irlandczykow Jak bylam sprawy pozalatwiac w urzedach ... Tego akurat nie rozumiem :( Dziecko powinno sie miec z milosci !

Jak nie czujesz sie zle kochana to zapraszam na kawke na Raheen :))
W sumie tak jak kazda inna mamke zapraszam na kawke :) Tylko musze isc do sklepu po mleko i ciastka :))

oczywiście,że kocha tak samo, ale spotkałam się z wieloma dziwnymi(niemiłymi) komentarzami ze strony polaków.Dla Irlandczyków to takie dość normalne,dla polaków patologia.
EJ JA TAM BYM SIĘ NIE PRZEJMOWAŁA;-) WYCHODZIŁAM ZA MĄŻ JA SKOŃCZYŁAM 18 ZA MIESIĄC ZASZŁAM W CIĄŻĘ LUDZIE TEŻ SIE PUKALI PO GŁOWACH:szok:I WBREW WSZYSTKIM JESTEM SZCZĘŚLIWA:tak: ALE POMYŚL JAKIMI MŁODYMI BABCIAMI BĘDZIEMY:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry