reklama

Mamy z Limerick

reklama
ja właśnie robie wołowinkę w sosie musztardowym z ryżykiem i czerwoną kapustką.o 13 muszę odebrać mojego rozrabiaka z przedszkola,a tatuś wraca dopiero ok 17 do domku

ja dzis zrobie rosolek z makaronem lanym ... U mnie na slasku mowii sie Ajlauf na ta zupke :)) Wczoraj nie mialam rosolu to dzis zrobie :)) U mnie Damian tez jakos tak bedzie tak do 18 powinien byc :)

Domi a Ty masz n-k albo gg ??

Zmykamna godzinke mamy musze mala wykompac :))

ja się tak odzwyczaiłam na czekanie na mojego mena.zawsze było tak,że to ja pózniej kończyłam,a teraz przyszło mi siedzieć i zerkać na zegarek.
u mnie w domu nie je się rosołu,ale jak idziemy w niedziele do moich rodziców na obiad to często jest rosolek i schabowe.

Nk nie mam,bo ja niewiele się w polsce nachodziłam do szkoły:)

ja w takim razie też pójdę sobie trochę poczytać,może jakiś nowy makijaż wykombinuję?!

Ostatnia edycja:
dominika19 witaj na wątku

dzięki za gratulki ale zanim fumfel będzie na prawdę chodzi to chyba jeszcze potrwa:eek:

dziewczynki mam pytanko, czy widziałyście tutaj w sklepach skarpetko-kapcie?
wkleję fotkę, drozdusia wie o co chodzi, widzę , ze w polskim h&m :sorry:ciekawe cz y tutaj też
319_1.jpg

Krycha ja to "przyczajony tygrys,ukryty smok";-)
Dziewczyny a jesli chodzi o pazurki to nie zawsze po sciagnieciu zelu czy akrylu musza tak wyglac. Niestety dzieje sie tak jak sie je nieumiejetnie sciaga lub , nie daj boze, odrywa...bez urazy oczywiscie.:tak:
Dominika19 ja moja Klaudie urodzilam jak mialam 17 lat wiec tez dosc szybko i powiem ci ze nigdy zadnej przykrosci nie uslyszalam. Zobaczysz za kilka lat jak fajnie jest uslyszec ze to twoja siostra a nie corka jak to czesto bywa w moim przypadku :-)...czyli znak ze jeszcze dobrze sie trzymam:-D:-D:-D

reklama
dziewczynki mam pytanko, czy widziałyście tutaj w sklepach skarpetko-kapcie?
wkleję fotkę, drozdusia wie o co chodzi, widzę , ze w polskim h&m :sorry:ciekawe cz y tutaj też
319_1.jpg

Ms.Marple, gdzieś takie widziałam, ale gdzie :eek:??????? Matko kochana, ja dziś taka nie kumata :szok: nie mogę sobie przypomnieć, ale popatrzę w sklepach i dam cyna, oki? Nie musza być ze Snoopym mam nadzieję?

Krycha ja to "przyczajony tygrys,ukryty smok";-)

:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry