reklama

Mamy z Limerick

właśnie beakta mam jeszcze wyjście awaryjne bo za tydz. mama przylatuje to jeszcze może mi przywieźć jak nie znajdę
No one w PL kosztuja 25 zl :tak: Ale mam tez z Pl jakies ze zwyklego sklepu tylko ze jeszcze za duze i kosztowaly grosze a tez na takiej grubszej podeszwie. Moze niech mama sie przejdzie po sklepach ze skarpetkami to napewno znajdzie.

reklama
tak to moja fryzurka aktualna.jak zgram fotki z aparatu to Wam wstawie(dopiero jak Simon znajdzie kabel,bo nie mam w kompie portu do kart).wogole coś ostatnio czytałam,że planujecie make upowy dzionek?zapraszam do mnie bo ja z moją kosmetyczką się nie zabiore.

ja wlasnie wykompalam Nadinke :)) Nigdy nie kompie jej wieczorem :) Tak sie wykompie przed poludniem wybawii sie w wodzie :) wypije mleko i idzie spac a ja moge zrobic spokojnie obiad :)

Domii fryzz super Ja tez mialam swego czasu taki niebieski i fiolet roz czern czerwien i takie tam :))

dzień doberek. Bożenka dobrze pamiętasz że czeka mnie maternity i usg ale to za tydzień;-) dzisiaj byliśmy z Laurą na szczepieniu.ostatnim na szczęście-następne na 4 lata.a jak wróciliśmy to położyłam ją spać bo jakoś ciężko dzisiaj to zniosła.
witam nową mamusię:-)
no a tak poza tym to T od rana grzebie się przy komputerze i trochę mnie blokuje:sorry: no nic.idę na obiad a potem do miasta.miłego dzionka

No one w PL kosztuja 25 zl :tak: Ale mam tez z Pl jakies ze zwyklego sklepu tylko ze jeszcze za duze i kosztowaly grosze a tez na takiej grubszej podeszwie. Moze niech mama sie przejdzie po sklepach ze skarpetkami to napewno znajdzie.

beakta właśnie mama dzwoniła, że moje zamówione książki przyszły i jej mówiłam o tym wynalazku:-D:-D ale w naszej mieścinie h&m niet:-D:-D więc zostają sklepiki, no zobaczymy:-D

ale dzisiaj słoneczko wow ja po obiadku spadam na spacerek jak camomile;-)
wiecie jestem mega zadowolona bo u mnie nad rzeką budują plac zabaw dla dzieci jupii nie będę musiała daleko jeździć :-D jak bajtel zacznie chodzić to będzie miał wybieg:-D:-D a beakta twój Nico już lata?

ja już byłam różowa,czarna,zielona,niebieska(jestem)a 3 dni temu byłam blond-z czarnymi końcówkami.dlużej niż 2 miesiące nie nosze jednego koloru bo mi się nudzi, a że pracuje na farbach i produktach KADUS to się włosy nie niszczą

teraz myślę o czymś na helloween.może czarno-żółty?zobaczy się.
zaraz muszę pędzić po moją gwiazdeczkę

Hej laseczki witam się dzis i ja ;) Witam nową mamusię ;)
Beatka ja nie zrywałam ich na szczęście tylko trochę aceton trochę pilniczek i piłowanie:sorry:Bo ten żel to on jak ja zaczęłam piłować to zaczął tak pekać w pajęczynkę?? ale paznokietki poniszczone tj na niektórych ta płytka nierówna muszę dziś kupić jakąś porządną odrzywkę i coś do wygładzenia ich. Ja robie obiadek < faszerowana papryczkę ;)> i właśnie skończyłam ogarniać pokój dzieciaków:-) Wiecie co w środę mamcia przylatuje a mi się śniło że to na lotnisku moja mama krzyczała po polsku i nic nie rozumiała a celnicy ją tym pradem tam próbowali taśtać, no i że umarła na lotnisku bo nie wiedziała w tym Dublinie jak iść a oni jej nie rozumieli :szok: bierze mnie już:-D

Domii wiedziala ze skads Cie znam :) Fotek jest mnostwo na necie :))

Kaja nie stresuj sie ! :))Bedzie ok ... a wydarzenie podobne do tego co mezczyzne zabilii na lotnisku tymi palariztorami !!! Mmoze dlatego Ci sie tak skojarzylo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry