reklama

Mamy z Limerick

można w jakiś sposób zastrzec sobie kopiowanie(ale chyba trzeba coś opłacić?)a co do stylu to raczej emo,chociaż ja jestem elastyczna.
a czemu wyszedł taki kolor?najpierw rozjaśniłam do białych(nie żółtych), nałożyłam pernamentną farbę ciemnoniebieską,i znowu je rozjaśniłam,a końcówki niebieską czernią.

właśnie szukam swoich zdjęć na necie ile ich skopiowali

Ostatnia edycja:
reklama
Sylcia no na pewno z tym mężczyzna mi się to skojarzyło ale co za sen to słabo ale jak widzę nie tylko ja ni i Michaś mieliśmy nockę taką niezbyt przespana bo laseczki tez pisały wiec to przez ta nockę ;) No a Michaś dziś ma pierwszą wizytę u fryzjera:laugh2: i Amela też od razu że obciąc włoski chce:szok: a ja jej zapuszczać chcę:eek: musze ja jakoś przekonać:-D

można w jakiś sposób zastrzec sobie kopiowanie(ale chyba trzeba coś opłacić?)a co do stylu to raczej emo,chociaż ja jestem elastyczna.
a czemu wyszedł taki kolor?najpierw rozjaśniłam do białych(nie żółtych), nałożyłam pernamentną farbę ciemnoniebieską,i znowu je rozjaśniłam,a końcówki niebieską czernią.

Malo na ktorej stronce mozna sobie zastrzec ... Ciekawie z kolorem ciekawei :) Mi wyszedlw innym sposob niebieski :) Biale wlosy + dzika sliwka :) Ale emo to tylko w stylu ubioru i makijazu czy styl zycia rowniez ? :) Nadajemy na podobnych falach Kurcze bo bylam najmlodsza mama A my roznimy sie jedynie o rok :) Bez urazy innych mam oczywiscie :))

Sylcia no na pewno z tym mężczyzna mi się to skojarzyło ale co za sen to słabo ale jak widzę nie tylko ja ni i Michaś mieliśmy nockę taką niezbyt przespana bo laseczki tez pisały wiec to przez ta nockę ;) No a Michaś dziś ma pierwszą wizytę u fryzjera:laugh2: i Amela też od razu że obciąc włoski chce:szok: a ja jej zapuszczać chcę:eek: musze ja jakoś przekonać:-D
he he ldabie ladnie Pierwsza wizyta :)) Nieiwem jakie ma wloski Amelka ale moze jedynie podetnie albo taka bombke jej zrobisz :) Z tylu krotsze ale bez przesady a z produ troszke dluzsze i grzyweczka w luk ?? Podobnie miala rihannah Ladna fryzz Moja siostrzenica miala podobnie a miala 4 latka wtedy :))
Ladnie sie prezentuje :))

Ja musze zmykac bo Damianooo chce kompa ;/

dla mnie to tylko styl ubierania.to ile Ty masz latek?
ale kolor wyszedl Ci niebieski?czy taki rozmyty we fiolet wpadajacy?

Kaja, to nerwy przed przylotem mamy.moi dziadkowie przylatują w święta na mój ślub a ja już zastanawiam się jak to będzie,bo to starsi ludzie.o resztę rodzinki się tak nie martwie,bo lecą razem,a dziadkowie tydzień wcześniej

Kaja no to powodzonka u fryzjera:-):-) żebyś była zadowolona i w ogóle;-);-)
Sylcia i Domi wy takie młodziutkie że ja poczułam się nagle taaaaaaaaaaaka stara:rofl2:
miałam iść do miasta ale mała śpi i śpi.jak zwykle-zawsze tak robi jak chcę gdzieś pójść:crazy: a jak siedzę w domku to budzi się po chwili.
no nic poczekam.wypiję kawkę i obejrzę powtórkę domu nad rozlewiskiem bo wczoraj przegapiłam.
acha i jeśli która ma ochotę to ja zapraszam do mnie zawsze i o każdej porze.stęskniłam się za wami kobietki;-)

nie uwierzycie,ale Vici jest z mojego pierwszego razu hahah.
wiem napewno,bo kiedy straciłam cnote zaraz pózniej wyjechałam do polski na święta wielkanocne,a kiedy wróciłam już wiedziałam,że jestem w ciąży.Hihi

ja też Was wszystkie zapraszam,może coś z włoskami pomodzimy i makijażami,ale to naprawdę dopiero po porodzie.byłam po moje słoneczko w przedszkolu,korki są takie,że jak zacznę rodzić w godzinach szczytu to nie dojadę haha.

Kaja miłego cięcia dzieciaczków

za to ta ciąża w 100% planowana no może w 99 hihi
chciałam skończyć collage i pózniej odrazu zajść w ciążę,a wyszło tak,że szkołę kończę razem z ciążą hihi

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
za to ta ciąża w 100% planowana no może w 99 hihi
chciałam skończyć collage i pózniej odrazu zajść w ciążę,a wyszło tak,że szkołę kończę razem z ciążą hihi
Wow odważna jesteś :tak:ciąże planując w tak młodym wieku:tak:ale do odważnych świat należy;-)a jak sobie radziłaś ??Bo jak sobie pomyśle że moja Madzia która ma teraz 12 lat za pare latek mogła by być mamą to aż mi dech zapiera:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry