reklama

Mamy z Limerick

hej hej.właśnie wróciliśmy z miasta i tak sobie nic nie robimy.Lola co dziwne zajęła się sobą więc jest chwila na oddech.dzisiaj T zaczyna nocki więc mam wieczór tylko dla siebie,tzn z książką,filmem.
Domi podziwiam za odwagę z tymi kolorkami na włosach.ja to zawsze tylko w tych standardowych wybierałam
Aguś mam nadzieję że po tych chrzcinach już na stałe do nas wrócisz;-) no i nie muszę przypominać że nadal czekam na odwiedziny:-p zabieraj Martuchę i kogo tam jeszcze i wpadajcie

reklama
opuchnieta stopeczka i pod ma siniaka malego moze byc wylew . :-(. Wlasnie z Kasiula rozmawialam i czeka na pobranie krwi . Ania zrobilam moje suwaczki i nawet ze zdjeciem mi wyszly .​

Ostatnia edycja:
opuchnieta stopeczka i pod ma siniaka malego moze byc wylew . :-(.​

Biedny maluszek :( Ohh tak mi szkoda Igorka ;(

Ohh same nudy wlasnie ogladalam Dzien Swistaka ... Juz tyle razy to widzialam :/

Domi
niemasz n-k ale moglabys wrzucic jakirs foty z kolorowymi wlosami :)
a co do farb i srodkow do wlosow i w ogole to nie ma takich kosmetykow ktore sa zdrowe dla wlosow czy skory

drogie mamy!
ja się zajmuję włosami,farbami,makijażem,makijażem permanentnym, ale o tym jutro.dzisiaj już siadam przed tv obejrzeć z malutką bajkę,a pózniej z ukochanym jakiegoś łzawego wyciskacza.

a jakiś maluszek forumowy ma hemofilie?mój brat ją ma.choroba straszna.
pozdrawiam mamusie i o ile się nie rozdwoję to do juterka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry