reklama

Mamy z Limerick

ja jeszcze na chwilkę,wkręca te forum.choć poczytywałam ostatnio Was i widziałam ile piszecie,to jednak inaczej jest jak się piszę samemu.

a Ty Sylwia jesteś teraz coś około czerwieni??coś około miedzianej czerwieni?na zdjęciach tak dobrze nie widać

reklama
opuchnieta stopeczka i pod ma siniaka malego moze byc wylew . :-(. Wlasnie z Kasiula rozmawialam i czeka na pobranie krwi . Ania zrobilam moje suwaczki i nawet ze zdjeciem mi wyszly .​

ja jeszcze na chwilkę,wkręca te forum.choć poczytywałam ostatnio Was i widziałam ile piszecie,to jednak inaczej jest jak się piszę samemu.

a Ty Sylwia jesteś teraz coś około czerwieni??coś około miedzianej czerwieni?na zdjęciach tak dobrze nie widać

Nie, intensywna czerwien Kolor taki sam jaki daje ognista planeta ... :)
do miedzii daleko :)

domi a Ty wez wrzuc wlosy jakues kolorowe albo podajj to pokazesz :)) Jestem ciekawa jak zielony wygladal ... Ja mialam jedynie pasemka

Ostatnia edycja:
Sylcia a ty kiedy wybierasz się do centrum?bo może przy okazji byś o mnie zahaczyła;-)
pustawo coś się tutaj robi.idę pod prysznic a potem może jakiś filmik obejrzę bo o tej godzinie pewnie nie uda mi się zasnąć:-( a dobrze by było bo małej znowu wychodzą zęby i coś niespokojnie śpi.a do tego wali kupę za kupą:sorry::confused2:

Jak piszecie dziewczyny o zielonych wlosach to ja mialam tez jedynie pasemka tego koloru a ze bylo to cos przed hallowen dwa lata temu to klientki mnie sie w pracy pytaly czy ide gdzies na party:-). Dodam jeszcze ze probowalam wtedy na sobie paznokci-szpicow i mialam wtedy dosc dlugie zrobione z kolczykiem w dodatku....wiec odpowiadalam wtedy ze ide na party jako witch :-D:-D:-D

Jak piszecie dziewczyny o zielonych wlosach to ja mialam tez jedynie pasemka tego koloru a ze bylo to cos przed hallowen dwa lata temu to klientki mnie sie w pracy pytaly czy ide gdzies na party:-). Dodam jeszcze ze probowalam wtedy na sobie paznokci-szpicow i mialam wtedy dosc dlugie zrobione z kolczykiem w dodatku....wiec odpowiadalam wtedy ze ide na party jako witch :-D:-D:-D

dobre:-D

Hahahahahahahahahahahaha, dobre! Odważne z Was Kobitki :tak::-)

Pyza już pod opieką Morfeusza, a ja czekam na węża swojego kochanego i nie wiem kiedy przyjdzie :dry:... A spać mi się chce okropnie, więc chyba poczekam już w wyrku na Niego ;-)! Ale tu puchy :shocked2:... Dobranoc Wam mamusie, do jutra, paaaaaaaaaaaaaaaa :sorry:

Beakta no to superr Musialas wygladac :)
Drozdusiu a moze jutro sie na miescie spktkamy ? Moze inne mamy beda mialy ochote ? Moze domii Ty sie z nami spotkasz na miescie z Corbally to blisko :)

ja to nawet na pasemka bym się pewnie nie odważyła:no: chociaż bardzo lubię zieleń we wszelkich odcieniach

też już zmykam pogapić się na filmik i spać.dobrej nocy

beakta ty szalona dziewczyna jesteś:-D:-D ja to nie mam odwagi nic zrobić :eek: a powinnam:tak::cool:

dobranoc babki poprasowałam i idę spać bo zacznę jeść:wściekła/y::-D:-D i tak już za dużo wciągnęłam:wściekła/y:a jeszcze bym konia z kopytami wciągnęła... eh niech już ta @ przyjdzie bo nigdy się nie pozbędę kilogramów:cool:

reklama
sylcia007 nie moge znalezc odpowiedniego koloru blond i wlasnie jakos u fryzjera nie moge wysiedziec zawsze a szczegolnie teraz :-). Kasiula jednak zostaje w szpitalu :-(z Igorkiem . Ania musze przyznac ze Twoja perelka bardzo zywa :-). rozmawialam z mezem i mowilam , ze musimy przystosowac mieszkanie do pelzajacych i chodzacych :-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry