reklama

Mamy z Limerick

Madzia to zalezy jaki masz swoj kolor ? Jezeli chcialabys miec jasy blond czy zloty to ja bym rozjasnila nieco a pozniej wybrala farbe z poczatkujacych linii blondu np z nubiry jest ladny albo jak sie nie myle z xxl schwarzkopfa Moze z Martuana pogadasz ona sie rowniez zna dosc troche :))

reklama
a jednak jeszcze zajrzałam.Sylcia o której będziesz w mieście? ja wybieram się do południa ok 11 na chwilkę.potem będę w domku więc zapraszam do siebie na kawusię.jeśli inne mamy będą kręcić się po centrum to też oczywiście niech wpadają

Madzia to zalezy jaki masz swoj kolor ? Jezeli chcialabys miec jasy blond czy zloty to ja bym rozjasnila nieco a pozniej wybrala farbe z poczatkujacych linii blondu np z nubiry jest ladny albo jak sie nie myle z xxl schwarzkopfa Moze z Martuana pogadasz ona sie rowniez zna dosc troche :))

zawsze robilam sobie pasemka tzn. nie ja ale mialam pasemka potem te pasemka zaczely ogolnie pokrywac coraz wiecej i wiecej ale od paru miesiecy nic nie robie i czekam az mi maluch sie urodzi to cosik pomysle :-). w nocy mialam skurcze dziewczyny wydaje mi sie ze przepowiadajace :szok: . i wogole moj maluch nie spokojny dzisiaj w brzuszku :crazy:

Krycha Madzia ok ! To ja tak po 10 pojde na busa i bede pod penneysem czekac ? Ty masz Krycha blisko jak sie nie myle Pozniej sie zgarnie Magde i pojdziemy dalej do Drozdusii :))

magda no no no moze to juz te przepowiadajace biole juz sa ! Ja nie miakam chyba :)) Rano jakis ucisk no i moze to to bylo a po poludniu konkretne bole a wieczor porod :)))))))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry