reklama

Mamy z Limerick

Wiesz co czegoś nie rozumiem:szok:Ty jako 16 latka nie mogłaś prze:szok:cież być prawnym opiekunem twojego dziecka musiałaś przecież mieć rodzine zastępczą np. twoich rodziców jako prawnych opiekunów przynajmniej do czsu twojej pełnoletności;-) Więc jakim cudem mogłaś zamieszkać sama z bąblem i wam i twoim rodzicom groziły przecież konsekwencje z tego tytułu:no: A dla twojego partnera nawet nie wspominam:( Cała ta twoja historia jest dla mnie zbyt zakręcona ale może sie myle;-)

Ja sie z wieloma rzeczami zgodze, i dziwii mnie jeszcze kilka innych rzeczy ktore sa powiazane z poprzednia mamuska i inna ktora nie jest na naszym forum Wszystko sie nadzwyczajnie laczy w jedna calosc ...

Ide spac kobietki do jutra ! :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry mamusie :-D:-D:-D!!! Trochą jakby mokre chodniki i ulice są :sorry:, ale mam nadzieję, że dzień płaczliwy nie będzie ;-)

Udanego wtorku życzę i spadam na herbatkę z soczkiem malinowym :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień doberek

mój dzieć z rana niesforny nauczył się wyłączać telewizor i to go bardzo bawi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i co mu zrobić?:eek:

widzę. że spotkanko się szykuje a ja nie wiedziałam i nie mam woza

Witaski leje:wściekła/y: a ja do gp. i musze zaraz spowrotem wracać bo landlord przyjedzie po kaske także przykro mi ale darować musze sobie spotkanko:-( Justyś a Ty w Polsce kupiłaś te rajtki dla Matiego?? bo jak tak to wypadałoby kaske Ci zwrócić:)

dzień doberek.rzeczywiście mokro ale jak pisała Krycha u mnie nie pada
no tak ms.marple wyszło wczoraj na szybkości wieczorkiem.nawet nie jestem przygotowana jeśli chodzi o żarełko:-(:zawstydzona/y: pewnie tylko jakieś ciacha wygrzebię z szafy:sorry: a może dla odmiany bujniesz się autobusikiem?a potem wrócisz z mężem jak skończy pracę;-)
i widzę że pojawiła się kolejna teoria spiskowa:tak: widzę że znowu zaczyna się dziać.no cóż,jakby nie patrzeć mam podobny tok myślenia do waszego:-p aczkolwiek człowiek nie jest nieomylny:confused2:
idę na śniadanko bo mój łobuz już zaczyna wydziwiać cuda na kiju:-D

Martuś mam dwie pary jak prosiłaś

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ms Marple no to synus sie nauczyl fajnie :))
Krycha no ok Bede bo u mnie leje a leje ;/ Ale bede pod penysem Moge sie troche spoznic Bo te autobusy to masakra ... A ja jeszcze nie jeschalam busem ode mnie Gdzie ja mam wysiasc ? Gdzie bedzie najwygodniej /

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry