reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek

mój dzieć z rana niesforny nauczył się wyłączać telewizor i to go bardzo bawi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i co mu zrobić?:eek:
Hm...Nico robi to samo tylko ze tym samym przyciskiem zaraz wlacza tv wiec nie jest zle haha, ale za to u mnie w sypialni nauczyl sie robic glosniej tv i akurat tylko ten przycisk najbardziej mu pasuje...:tak:
a tak wogole to niewiem czy wam pisalam ale "wyprowadzilam " juz go do swojego pokoju. Tzn od powrotu z wakacji czyli od sierpnia ma juz swoj pokoik :-)
Teraz moj T sie smieje ze co do jakiegos pokoju wchodzi to tam dziecko :)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc dziewczynki, ale pogoda co? Przynajmniej na całego wykorzystałam wczoraj, a teraz niezła lekturka przede mną, was zostawić na jeden dzień i proszę 14 stron!!!

Hm...Nico robi to samo tylko ze tym samym przyciskiem zaraz wlacza tv wiec nie jest zle haha, ale za to u mnie w sypialni nauczyl sie robic glosniej tv i akurat tylko ten przycisk najbardziej mu pasuje...:tak:
a tak wogole to niewiem czy wam pisalam ale "wyprowadzilam " juz go do swojego pokoju. Tzn od powrotu z wakacji czyli od sierpnia ma juz swoj pokoik :-)
Teraz moj T sie smieje ze co do jakiegos pokoju wchodzi to tam dziecko :)

:-D:-D:-D:-D dobre u nas tylko jeden pokój dla dziecka mamy:szok: może to dlatego dalej cisza ;-):-D:-D:-D:-D
ja zrobiłam to samo po urlopie i jestem zadowolona bo bajtel zaczął przesypiać noce:tak:

olivco relaksujesz się , cóż to za odmiana;-):-D:-D:-D brawo
a ja dostałam książkę " dom nad rozlewiskiem" a tu serial leci:eek: i nie zdążyłam książki przeczytać:no:

drozdusia jeszcze by tego brakowało, żebyś musiała pamiętać kto ma- a kto czeka na @;-):-D:-D chyba , że jako ćwiczenie na krótką pamięć w ciąży:-D:-D

justysia już po szczepieniach?

a jakie wieści ze szpitala od camomile?

ale pogoda butelkowa.....masakra......spac sie tylko chce.....
ja juz sie poopalalam ....akurat na te poode bo przynajmniejhumorek sie polepsza:)
ja mam dzis weza w domu ,bo leje wiec nie pracuje.....i chyba po poludniu z Natka bujne sie do centrum po ciuchy dla niej poki On w domku to Majki nie bede musiala ze soba tachac przynajmniej.....
ja dzis zupke ogorkowa ugotowalam:) dzieciaki sie uciesza:) a malz ma pulpeciki od wczoraj z ziemniaczkami i surowke z kiszonej kapusty:)
Krycha powiadasz ze Ci sie spoznia????/no no no.....czyzby moje slowa byly prorocze????hehehhe
hmmm....tez bym cos zjadla.....to przez te pogode czlowiek nie wie co ze soba zrobic...
Marta jak tam po szczepieniu?ktore wy mieliscie?te 6 w 1?wstawilas implanta?

Ostatnia edycja:
faktycznie pogoda barowa :-( tez mi sie nic nie chce nawet obiadku jeszcze nie ugotowalam :szok:ogolnie mam lenia , spac mi sie chce ale jak sie poloze teraz to bedzie problem w nocy . a moj maluszek nerwowy cala noc i teraz tez nie spi :crazy: ( ma to po tatusiu ).ale cisza dzisiaj pewnie spotkanko jeszcze trwa . dziewczyny takie pytanko jak dlugo przed porodem odczuwalyscie tzw. bole miesiaczkowe ??????????

Ostatnia edycja:
Agulka szczepienie było u gp. w dwie nózie nie wiem jak się nazywa :-(a ja dostałam też dzisiaj zastrzyk antykoncepcyjny:tak:;-)na 12 tygodni:-Dspokój a potem implant:-D ciekawe jak się będe po nim czuła mam nadzieje że nie będe tyła:szok:bo bym chyba padła z wściekłości:szok::wściekła/y::-D No nic ide wziąć się za domek bo mamtroche zaległości jeszcze bo wczoraj prasowałam chyba ze 4 godziny aż mnie kark i plecy bolały:-Da ile kalori straciłam przy tym:-D tyle że w nocy nadgoniłam :-Dhahha Dominika ja będe jutro w centrum chętnie się z Tobą spotkam i wyjaśnimy sobie conieco co Ty na to?

reklama
To ja tez bede czekac na inforamcje o samopoczuciu po zastryzku. Tez sie wlasnie obawiam tego tycia :wściekła/y:hm...
Zapewniała babka że się nie tyje;-)ale pieron tam ich wie:tak:Jak na ra:tak:zie to zaczełam podkrwawiać ale tak miało być bo ja jeszcze nie miałam miesiączki po porodzie:tak: A czy apetyt będe miała wzmożony kilka godzin mineło i wręcz odwrotnie nawet nie mam ochoty na żadne jedzonko ale też jestem na dietce hahhaha wię wmawiam sobie brak apetytu i tylko duużo pije :-D Ale z braku laku dobry kit:-DJa już brzuch nie chce:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry