Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-) Justyś kupiłaś go dzisiaj?kupilas kupilas!!!!Justyś kupiłaś go dzisiaj?
?

! Ale chatkę w miarę ogarnęłam, papryczki na jutro już ugotowane (tylko ziemnaczki trzeba będzie dogotować i będzie git), Oliwka poszła właśnie spać, tylko podłóg nie umyłam, zostawiłam sobie na teraz, ale mi się już nie chce 

. Poczekają do jutra, może wąż umyje ;-)
Krycha powiadasz ze Ci sie spoznia????/no no no.....czyzby moje slowa byly prorocze????hehehhe
hm... Ale to wszystko takie jakieś dziwne jest... Jakoś tak nie mogę sobie przypomnieć kiedy mogłoby do tego dojść, a same przecie chłopaki nie przywędrowały, nie? W krótce się okaże czy Twoje słowa były prorocze czy nie ;-)Krycha o której wybierasz się w czwartek do Marty?

! Miałam iść na nogach, ale nie mam na to siły, więc autobusem się bujnę, myślę, tym o 11.30 :-), ewentualnie można podjechać sobie 304 i dojść niewielki kawałek - przyłączacie się do mnie?

...
Kupilam wprawdzie ostatnio z naszego forum jeden za fajne pieniazki ale moje dziecko niestety nie chce w nim siedziec wiec chyba musze sie rozejrzec za innym co absolutnie nie jest mi na reke, no ale coz zrobic.:-( taki wiecie, typowo przewozowo-zakupowa spacerowka najlepiej za 1e 

Dziewczyny znacie jakies sklepy poza mothercare i smyth gdzie moge rozejrzec sie za wozkami? Bo ja w Limerick to tylko te dwa znamKupilam wprawdzie ostatnio z naszego forum jeden za fajne pieniazki ale moje dziecko niestety nie chce w nim siedziec wiec chyba musze sie rozejrzec za innym co absolutnie nie jest mi na reke, no ale coz zrobic.:-( taki wiecie, typowo przewozowo-zakupowa spacerowka najlepiej za 1e
![]()
;-)... Aaaa, no i jeszcze Argos, ale to pewnie już wiesz, no i nie ma jak sptawdzić...
Ja o Was nie zapomnialam,tylko po tylach jestem z pisaniem i kawkowaniem:-(No ale coz zrobic
),no i juz w temacie nie jestem zbytnio
mialam chetke na taki.