reklama

Mamy z Limerick

reklama
Cytrus nie martw sie nadrobisz do mnie masz blisko wiec wpadaj kiedy chcesz!!!!
Justys a moze ty bys wpadla do mnie w czwartek z Julcia jak bedziesz miala avon,bo ja to wiesz jak wracam z pracy to mam gotowanie na nastepny dzien i kupe sprzatania.:sorry:

witaj Cytrusku;-) tyły masz bo ty teraz kobieta pracująca jesteś:tak: ale chyba kiedyś znajdziesz czas na małą czarną?
Drozdusiu z checia bym sie napila kawusi z Wami ,napewno jeszcze nie jedna kawe wypijemy razem tylko niewiem kiedy:sorry:
A Jula znowu mi zasnela przy kolacji:eek:

krycha no ja jeszcze jestem.byłam tylko się ochlapać,nasmarować i o.
a w czwartek może się wybiorę ale jeszcze nie wiem.T ma wolne to może nas podrzuci chociaż na chwilkę:-)
a jutro do Sylci sama śmigasz czy jeszcze się ktoś wybiera?

Z centrum sama, ale może Justysia21 do nas dołączy :-D

Cytrusku, jak jesteś do tyłu? Tylko tyle, że Cię na spotkaniu nie ma, a to o czym gadamy jest przecież też tu poruszane, więc tylko nadrobić lekturkę musisz ;-)! No i akurat w tym tygodniu się tak porobiło, że codziennie prawie, ale to przez przypadek zupełnie :sorry:

aga no to krotkie te spltkanko mialas bardzo :)
cytrus no no no teraz pracujaca mama jestes pelna geba :) Najwazniejsze ze Ci sie praca podoba :))

noo jakos te mamki gina w akcji gina :(

beata baby world na miescie ... Jak sie nie myle tak sie nazywa :) i na casteltroyu jest jakis sklep cos jak smyths kolo aldiego Tylko duzo mniejszy ale niewiem czy sa tam wozki :/

Ostatnia edycja:
Drozdusia, jakiś art Ci się widzę włączył :-D:-D:-D

Sylcia007, jak giną :eek:, przecież my jesteśmy :-p:-)

Hmmm... Muszę się Wam przyznać, że trochę niepokoi mnie fakt, że nie mam dalej tego okresu :eek::eek::eek:, hmmm...

a no widzisz Krycha coś trzeba robić w życiu;-) zastanawiam się też nad wymianą suwaczków bo te mi się powoli nudzą:sorry:
czego się niepokoisz kobietko?cieszyć się trzeba

a no widzisz Krycha coś trzeba robić w życiu;-) zastanawiam się też nad wymianą suwaczków bo te mi się powoli nudzą:sorry:

Wymieniaj, wymieniaj, tyle ich jest :-D ja ostatnio swoje powymieniałam :tak: i mi się ta zmiana bardzo podoba!!!

czego się niepokoisz kobietko?cieszyć się trzeba

Aj, bo ja wolę jasne sytuacje, a nie, tak w zawieszeniu człowiek jest i nic nie wie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry