reklama

Mamy z Limerick

reklama
noo mam taka nadzieje a co do suwaczkow to jakos nie umiem znalezc odpowiedniego ;/ tez szukalam aby sobie pozmieniac cokolwiek ale nic mi sie nie podoba ;/

Znajdziesz coś w końcu odpowiedniego :-D, przeszukałas już wszystkie dostępne w sieci suwaczki?

:szok: która to już godzina? Nic dziwnego, że oczy mi się już kleją :sorry:... Zmykam mamusie, wąż zaraz wraca ;-)! Dobranoc...

Drozdusia, czekam na wieści co z jutrem, to się, jak cos dokładnie zgadamy :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ej laski nie zebym sie nad soba uzalala nununu:no:Dobrze mi tak jak jest ze mam prace, lubie zycie w biegu,jakos tak mam czas wszystko ogarnac i wiecej energii mam.Tylko tak jakos trochu szkoda ze poplotkowac z Wami nie mam kiedy.Ale dobra koniec tematu.
Krycha mowisz ze @ ci sie spoznia:cool2:
Aga chrzest tez bedzie w ekspresowym tepie:-)
Olusia a kiedy ty sie zjawisz u nas?

Ej laski nie zebym sie nad soba uzalala nununu:no:Dobrze mi tak jak jest ze mam prace, lubie zycie w biegu,jakos tak mam czas wszystko ogarnac i wiecej energii mam.Tylko tak jakos trochu szkoda ze poplotkowac z Wami nie mam kiedy.Ale dobra koniec tematu.
Krycha mowisz ze @ ci sie spoznia:cool2:
Aga chrzest tez bedzie w ekspresowym tepie:-)
Olusia a kiedy ty sie zjawisz u nas?

I wlasnie to jest najwazniejsze ze jestes szczeliswa i ze tok zycia Ci odpowiada Ja tez nie lubie miec duzo czasu wolnego wole miec co do roboty bo szybciej dzien mija a nie cie ciagnie i ciagnie

Znajdziesz coś w końcu odpowiedniego :-D, przeszukałas już wszystkie dostępne w sieci suwaczki?

:szok: która to już godzina? Nic dziwnego, że oczy mi się już kleją :sorry:... Zmykam mamusie, wąż zaraz wraca ;-)! Dobranoc...

Drozdusia, czekam na wieści co z jutrem, to się, jak cos dokładnie zgadamy :tak:
jak z jutrem?jutro jest środa a do Marty w czwartek...:confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry