reklama

Mamy z Limerick

ja zdecydowanie wolę czytać niż oglądać seriale, dlatego zastanawiam się czy oglądać serial bo zawsze są gorsze od oryginału:shocked2: leci chyba na jedynce w niedziele, ale pewna nie jestem
w roli głównej występuje Joanna Brodzik reszta obsady tutaj:
Dom nad rozlewiskiem (2009) - Serial - FILMWEB.pl
Kurcze ja sobie wyobrażałam kogoś z takim silnym charakterem a nie brodzikową, ale jestem rozczarowana, poza tym nie lubię jak ciagle te same osoby grają w serialach, jak Magda M może być w domu nad rozlweiskiem no?:no::szok:
Ej laski nie zebym sie nad soba uzalala nununu:no:Dobrze mi tak jak jest ze mam prace, lubie zycie w biegu,jakos tak mam czas wszystko ogarnac i wiecej energii mam.Tylko tak jakos trochu szkoda ze poplotkowac z Wami nie mam kiedy.
Oj Cytrusku a co ja mam powiedzieć, ani pracy ani kawkowania, ha, wszystko się skończyło, oprócz diety cholewcia, i jak tu się cieszyć:cool:

reklama
Dzień dobry! I co, i spać nie mogę :eek:... Wąż śpi, Oliwcia śpi, a ja jakoś tak, hm... Normalnie zaczynam mieć pietra...

Kaja_respect, dawaj zdjęcie Michasia w nowej fryzurce :tak:

Sylcia007, może być na 13.00 :-)

Miłego dnia mamusie...

dzień doberek. a ja miałam noc że tylko wnerwić się można.malutka o 20 zasnęła ale mojemu sąsiadowi ok 22 przypomniało się że ma coś do zrobienia.i zaczął piłować jakieś deski-w domu,zaraz za ścianą pokoju w którym śpi Lola:crazy: ok 23 mała zaczęła się wybudzać.jak przestawał na jakieś 3 minuty to mała przysypiała a jak zaczynał to płakała i się budziła.widziałam że bardzo chce spać a nie może.myślałam że tam pójdę i mu po mordzie nastrzelam bo są chyba bardziej odpowiednie pory do takich prac?w końcu zaczął chyba te deski zbijać bo waliło coś niesamowicie i ze spania małej nici:sorry: potem oczywiście nie mogła już zasnąć i tak się obie szamotałyśmy.a raczej we trzy bo w końcu wzięłam ją pod pachę i poszłam do łóżka mamci bo tam było najmniej słychać:-( ale trochę to trwało zanim znowu zasnęła:eek: a ja znowu z rana się obudziłam i też już zasnąć nie mogłam.na szczęście Lola śpi to trochę dzieciak odeśpi.jak T wstanie to go wyślę do tego głupka żeby mu przypomniał w jakich porach hałas jest dopuszczalny i jakie godziny są odpowiednie do takich prac:confused2: idę na śniadanko.
Sylcia jak T wstanie to może nas na chwilkę podrzuci;-)
miłego dzionka

dzien doberek:-)
ja to ostatnio nie moge narzekac na niewyspanie,bo Majcia jak zasypia po kapieli to budzi sie okolo 4 dopiero:-Dtak wiec humorek dopisuje:tak:
a ja juz posprzatalam i mam juz obiad gotowy:szok:dzis ziemniaczki pieczone z ziolami prowansalskimi i paluszki rybne z lososia( ciekawe bo jeszcze takich nie jadalam):-D
za niedlugo jeszcze wrzuce pranie niech sie kreci:-p

alez zinmo rano bylo.....samochod z lodem mialam:cool:
no nic lece cos porobic:)ale bede tu Was kontrolowac:rofl2:
aaaaa Krycha ty se kup test ciazowy ;-)bedziesz spokojniejsza:tak:w skleie po 2 euro sa:rofl2:sprawdzone przeze mnie:happy:

dzieńdoberek
po mroźnej nocy śliczny poranek

Ano mroźno było... Właczyłam z rańca ogrzewanie, bo jakoś tak już mało przyjemnie się robi :huh:

Drozdusia, sąsiad ma super pomysły! Biedna Laura, pospać sobie spokojnie nie mogła...

Aga_irlandia, no właśnie idziemy, tylko musieliśmy się wygramolić, bo mój szanwony wąż leżał w wyrku do 09.00 grzał dupkę i rozmyślał, jak i kiedy :-D, a miał spać :eek:!

reklama
hahahha Krycha....no to bedziemy czekac na wyniki testu:) ja tam trzymam kciuki coby pozytywny byl:)

Już zrobiłam i wyszedł negatywny :-p, nie mieli w sklepie za 2 e, kupiliśmy w Boots'ie. To teraz muszę tylko cierpliwie czekać na okres, no chyba, że za wcześnie zrobiłam :eek:...

Drozdusia, to rozumiem, że spotkamy się u Sylci007 jak coś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry