olivca
szczęśliwa mamusia
Kurcze ja sobie wyobrażałam kogoś z takim silnym charakterem a nie brodzikową, ale jestem rozczarowana, poza tym nie lubię jak ciagle te same osoby grają w serialach, jak Magda M może być w domu nad rozlweiskiem no?ja zdecydowanie wolę czytać niż oglądać seriale, dlatego zastanawiam się czy oglądać serial bo zawsze są gorsze od oryginałuleci chyba na jedynce w niedziele, ale pewna nie jestem
w roli głównej występuje Joanna Brodzik reszta obsady tutaj:
Dom nad rozlewiskiem (2009) - Serial - FILMWEB.pl

Oj Cytrusku a co ja mam powiedzieć, ani pracy ani kawkowania, ha, wszystko się skończyło, oprócz diety cholewcia, i jak tu się cieszyćEj laski nie zebym sie nad soba uzalala nununuDobrze mi tak jak jest ze mam prace, lubie zycie w biegu,jakos tak mam czas wszystko ogarnac i wiecej energii mam.Tylko tak jakos trochu szkoda ze poplotkowac z Wami nie mam kiedy.

leci chyba na jedynce w niedziele, ale pewna nie jestem
... Wąż śpi, Oliwcia śpi, a ja jakoś tak, hm... Normalnie zaczynam mieć pietra...
ok 23 mała zaczęła się wybudzać.jak przestawał na jakieś 3 minuty to mała przysypiała a jak zaczynał to płakała i się budziła.widziałam że bardzo chce spać a nie może.myślałam że tam pójdę i mu po mordzie nastrzelam bo są chyba bardziej odpowiednie pory do takich prac?w końcu zaczął chyba te deski zbijać bo waliło coś niesamowicie i ze spania małej nici
potem oczywiście nie mogła już zasnąć i tak się obie szamotałyśmy.a raczej we trzy bo w końcu wzięłam ją pod pachę i poszłam do łóżka mamci bo tam było najmniej słychać:-( ale trochę to trwało zanim znowu zasnęła
idę na śniadanko.
tak wiec humorek dopisuje