reklama

Mamy z Limerick

Krycha ja za chwilę idę do miasta.potem zadzwonię do T i go obudzę żeby nas z miasta zgarnął i zawiózł do Sylci.także spotkamy się na miejscu

reklama
Dziewczyny ja sie czuje paskudnie :(

Jeszcze do k... Nedzy teraz sie Magdzie przypomnialo ze musialaby wyslac karte z cyfry Ciagle lezala i jakos o tym nie myslala A jak dzis mowilam ze wpadniecie ... To sprzatam troche i juz elaczylam bajki i tak leca to jej sie nagke przypomnialo o karcie :/:/:/ A wiec niestety nie wlacze nic bo niemam jak Tv mam u gory i tam mam N a nie mam polaczonej z dolem tv :/

Krycha ja za chwilę idę do miasta.potem zadzwonię do T i go obudzę żeby nas z miasta zgarnął i zawiózł do Sylci.także spotkamy się na miejscu

Oki :tak:

Aga_irlandia, nie mam zielonego pojęcia, nie liczyłam! Wiem, że miałam dostać @ 04.10, w sumie nie ma co panikować, ale wąż się bardzo niepokoi, no ja troszkę też ;-)

Sylcia007, co Ty się martwisz, przecież nie przychodzimy do Ciebie tv oglądać :-D

oki Olcia:)
ech....tak sobie mysle ze chyba na basen trza sie bedzie wybrac i kilogramy pogubic....dietowac sie nie mam jak za bardzo bo i tak nie objadam sie specjalnie....nie dosc ze karmie( mozna to tak nazwac bo przeciez sciagam do butelki) to i pewnych rzeczy nie jadam i nie pije....ale jakos nie zauwazylam zeby spacjalnie jakos kilogramy mi uciekaly.wrrrrr.....a przydaloby sie troche mniej....no coz....nikt nie mowil ze bedzie latwo

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry