reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzieki dziewczyny. Jutro zapewne bede to zobacze. A ten baby world to gdzie dokladnie?

wiesz gdzie jest sklep Sami swoii ? To nastepna ulica rownolegla do tej :) Taki pietrowy sklep ... Na dole sa wozki wyzej lozeczka kojce a na samej gorze jakies dodatki materace wanienki itp mebelki :)

Tylko niejestem teraz pewna 100 % :( czy dobrze wytlumaczylam Ci

Dobrej nocki babki :)

Aaaa Krycha Justysia Drozdusia i inne mamy ktory wpadna na kawke ... Byccie okolo 13 co ? Pasowalo by wam / Mozecie siedziec ile chcecie
Justysia a my do tej szkly moze sie wybierzemy w czwartek albo w piatek to pojdziemy razem z Martuana co ?

Dobranoc :))))))))

Ostatnia edycja:
Hejka laseczki, choc pewnie juz nikogo nie ma:zawstydzona/y: Jestem dzis tak przeorana ze szok:szok: wczoraj bylam z Michasiem u siostry Natalki i misio wyglada bosko po obcieciu :-) ale plakal popoludnie noo i wieczor a wstal o 5 rano:szok: taki rzeski i szczesliwy ze szok:eek:i nic mu nie bylo juz, tylko juz nie spal do 13!!!!a ja dzis babeczce mylam okna < tak w deszcz:rofl2:> potem szybki obiadek przygotowalam pokoik dla mamci i goscie niespodziewanie sie pojawili:szok::szok: a juz bylam zmeczona, teraz dopiero usiadlam na chwilke zeby nadrobic zaleglosci - a naskrobalyscie duzo:tak:, i juto rano pobudka Amelke do szkoly wypeawic, poszykoac wszystko, bo szwagier ze swoim synkiem i z moja dwojeczka sam zostaje;-) gdyz szwagierke trzeba zawiesc do Dublina bo ona leci ze swoja corcia do Polski a moja mamcia wroci tym samym samolotem ,tj przyleci do mnie wiec juto jak ruszymy po 11 to pewnie ok 4 rano pojutrze wrocimy:eek: Mam tylko nadzieje ze Michalek nie da wujkowi w kosc:-D i znowu mi polskie znaki wcielo... Milego spotkanka dziewczyny jutro;-) Spadam do lozeczka:happy:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry