Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
krycha czyli jesli ciaza powinien wyjscwiec moze jednak cos ci sie poprzesuwalo
szkoda
![]()
hihihihihihihihihihi... Najlepsze jest to, że oczywiście dużo dziwnych rzeczy na raz się dzieje, ale to już moja podświadomość pewnie fisiuje! Chociaż jak stałam z Sylcią007 na przystanku to musiałam odejść kawałek, bo mdliło mnie lekkawo od dymu papierosowego
! Heh, pożyjemy, zobaczymy - czy tak czy tak źle nie będzie :-):-):-)cholewcia tak sie zapatrzylam w forumm ze wszystko mi z tależa się wyślizgnęło-bo ja na kolanie jem , tak na szybko kiedy mała śpi, uff, co nagle to po diable
Hej dziewczyki jutro wrcam))) mam nadzieje,ze szybko sie spotkamy
))) buziaki
)))

jaka superancka pogoda, w sam raz na spacer
ubrałam się jak na sybir a tu hiszpaniaa mały fumfel już chodził po podwórku
rewelka
?????? No to super wiadomość!!!!!! Big gratulki, roczek przejdzie
! Myślałam, że Młoda mi odpłynie w autobusie, ale nie
, z czego sie bardzo cieszę, bo wieczorek będzie spokojny dzięki temu hihihihihihihihihihihihi...
To sie ciesze ze jestescie zadowolenia ja tak na szybko wpadlam sie pochwalic, ze mam nowego woza hihihi juz przetestowany dzisiaj i Jula sie swietnie w nim czola!!!!! jestem zadowolona
dzieks Beakta!!! a jak wam sie zakuki udaly??
jesli chodzi o wozek to na razie zawieszam poszukiwania spacerowki chociaz przyznam ze nie usmiecha mi sie dziwganie Mury...wszystko z nim git tylko ciezki jak slon....no chyba ze jakas fajna okazja sie znowu trafi to zobacze ;-)...kupilam pare ciuszkow w pennym i troche zabawek w smyth, no i chcialam sie rozejrzec za wysokimi kozakami za kolano oczywiscie w jakiejs przyzwoitej cenie ale takich to chyba nie znajde...hm;-)

...
Ja to się mam jak nie Malik to Mati a wieczorem jeszcze Markowski chce troche uwagi
i gdzie tu sprawiedliwość? Justysiu za chwilkę Ci przedzwonie kochana i powiem co z Avonkiem
bo chce troche ;-) No i dziewuszki jutro witam u siebie
A ja też musze pomyśleć nad weekendem och Marti ma urodzinki i dzieci troche będzie musze jakieś jadłospisy przejżeć
A w niedziele b
ęde sama

:-( Markowski jedzie do Enis jakiś alarm montować w Polskim sklepie
A On twierdzi że na nic czasu nie ma
Nawet gdyby tydzień miał z 10 dni i tak by mu brakło
justysia kupiłaś wózek? proszę o fotę
dzisiaj zakończyłam testowanie perfumików
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b3cec3e87cd8f925.html

oko czekamJustysiu za chwilkę Ci przedzwonie kochana i powiem co z Avonkiembo chce troche ;-)