reklama

Mamy z Limerick

reklama
krycha czyli jesli ciaza powinien wyjsc:) wiec moze jednak cos ci sie poprzesuwalo:)szkoda:(:(:(

Hm... Ale od przyjazdu z Polski miałam już okres, chyba, że to jakiś efekt spóźniony jest :-D hihihihihihihihihihi... Najlepsze jest to, że oczywiście dużo dziwnych rzeczy na raz się dzieje, ale to już moja podświadomość pewnie fisiuje! Chociaż jak stałam z Sylcią007 na przystanku to musiałam odejść kawałek, bo mdliło mnie lekkawo od dymu papierosowego :szok:! Heh, pożyjemy, zobaczymy - czy tak czy tak źle nie będzie :-):-):-)

cholewcia tak sie zapatrzylam w forumm ze wszystko mi z tależa się wyślizgnęło-bo ja na kolanie jem , tak na szybko kiedy mała śpi, uff, co nagle to po diable

Oj, pamiętam jak ja tak jadłam... O ile w ogóle mi się udawało hehehehehe... A która wiadmośc Cie tak zaskoczyła?

Hej dziewczyki jutro wrcam :)))) mam nadzieje,ze szybko sie spotkamy :)))) buziaki :))))

Super! Wracaj bezpiecznie do nas :tak::tak::tak:

jaka superancka pogoda, w sam raz na spacer
ubrałam się jak na sybir a tu hiszpania:-D:-D a mały fumfel już chodził po podwórku:-D:-D rewelka

Pogoda faktycznie fajniutka była :-)! Dobrze zrozumiałam, Bąbello sam już się wypuścił :szok:?????? No to super wiadomość!!!!!! Big gratulki, roczek przejdzie:sorry:

A my już w końcu w domku :-D! Myślałam, że Młoda mi odpłynie w autobusie, ale nie :-p, z czego sie bardzo cieszę, bo wieczorek będzie spokojny dzięki temu hihihihihihihihihihihihi...

Martuana jak tam wizyta w centrum? Kupiłaś coś ciekawego? Udało Ci się spotkać z naszą nową foremką, Dominiką19?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja tak na szybko wpadlam sie pochwalic, ze mam nowego woza hihihi juz przetestowany dzisiaj i Jula sie swietnie w nim czola!!!!! jestem zadowolona:tak:
dzieks Beakta!!! a jak wam sie zakuki udaly??
Natinke czekamy czekamy!!! wysokich lotow!!!!

ehhh ale pustki

Ostatnia edycja:
a ja tak na szybko wpadlam sie pochwalic, ze mam nowego woza hihihi juz przetestowany dzisiaj i Jula sie swietnie w nim czola!!!!! jestem zadowolona:tak:
dzieks Beakta!!! a jak wam sie zakuki udaly??
To sie ciesze ze jestescie zadowoleni :tak: jesli chodzi o wozek to na razie zawieszam poszukiwania spacerowki chociaz przyznam ze nie usmiecha mi sie dziwganie Mury...wszystko z nim git tylko ciezki jak slon....no chyba ze jakas fajna okazja sie znowu trafi to zobacze ;-)...kupilam pare ciuszkow w pennym i troche zabawek w smyth, no i chcialam sie rozejrzec za wysokimi kozakami za kolano oczywiscie w jakiejs przyzwoitej cenie ale takich to chyba nie znajde...hm;-)

justysia kupiłaś wózek? proszę o fotę
dzisiaj zakończyłam testowanie perfumików:-D:-D

beakta w przyzwoitej cenie to chyba można kupić dopiero na sezonowych wyprzedażach:eek::eek:

natinke wracaj na kawkowanie:tak::-D:-D

Hejka Ja dzisiaj spędziłam miły dzionek;-)teraz okrzątnełam troche dooooooooomek ale jeszcze mam wow góre rzeczy do zrobienia:szok:Ja to się mam jak nie Malik to Mati a wieczorem jeszcze Markowski chce troche uwagi:-Di gdzie tu sprawiedliwość? Justysiu za chwilkę Ci przedzwonie kochana i powiem co z Avonkiem:tak:bo chce troche ;-) No i dziewuszki jutro witam u siebie:tak: A ja też musze pomyśleć nad weekendem och Marti ma urodzinki i dzieci troche będzie musze jakieś jadłospisy przejżeć:szok: A w niedziele b:szok:ęde sama:wściekła/y::no::crazy::-( Markowski jedzie do Enis jakiś alarm montować w Polskim sklepie:wściekła/y::no:A On twierdzi że na nic czasu nie ma :wściekła/y:Nawet gdyby tydzień miał z 10 dni i tak by mu brakło:crazy:

reklama
justysia kupiłaś wózek? proszę o fotę
dzisiaj zakończyłam testowanie perfumików:-D:-D

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b3cec3e87cd8f925.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b3cec3e87cd8f925.htmlprosze bardzo!!!!! a i wzielabys te probki do marty sorki ze z malej litery ale mam spiaca jule na rece

Justysiu za chwilkę Ci przedzwonie kochana i powiem co z Avonkiem:tak:bo chce troche ;-)
oko czekam

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry