reklama

Mamy z Limerick

reklama
A nic ciekawego mnustwo problemow i brak pomyslow na rozwiazanie ich dzieki za troske kochana

A suwaczki zmienilam bo mi sie tamte juz znudzily moj synus w przyszlym tygodniu urodzinki ma i znowu imprezka sie szykuje

Ooo urodzinki <hura> No to ladnie Mezczyzna maly juz z niego :)) A wiesz z tymi problemami to ciezko kazdy ma swoje dla kazdego z nas sa one ogromne i w wiekszosci nie maja rozwiazania :( Trzymaj sie Napewno sie uda przynajmniej Twoje problemy rozwiazac ! :)) :-):-):-) Badzmy dobrej mysli :))

hello,
ja jestem, ale przespałam się chwilę bo jakaś totalnie spompowana jestem @ mi daje popalić jak szalona :wściekła/y:o raju jeszcze takiego cyklu to chyba nie miałam:szok: fizycznie i psychicznie dobijający:eek: mam tylko nadzieję, że to jakiś wyjątek i się nie powtórzy

a najlepiej jakby się nie powtórzył przez następne 9 miesięcy:-D:-D:-D nic to pomarzyć można:-D:-D

pogoda dzisiaj łaskawa dla nas, chyba jeszcze pranie wyrzucę do ogródka

Justys Ty kupiłas wóz dla Julci a ja myslalam ze autko i juz mialam pytac gdzie ubezpieczasz bo ceny jak z marsa w tym roku
witam sie!!!! bylam w speaksewers i juz sie wszystko dowiedzialam i forma juz nawet wyslana!!!
a co to w ogóle jest?

Alex witaj, jakos dlugo od Ciebie nic nie slyszalam

hello,
ja jestem, ale przespałam się chwilę bo jakaś totalnie spompowana jestem @ mi daje popalić jak szalona :wściekła/y:o raju jeszcze takiego cyklu to chyba nie miałam:szok: fizycznie i psychicznie dobijający:eek: mam tylko nadzieję, że to jakiś wyjątek i się nie powtórzy
a najlepiej jakby się nie powtórzył przez następne 9 miesięcy:-D:-D:-D nic to pomarzyć można:-D:-D
pogoda dzisiaj łaskawa dla nas, chyba jeszcze pranie wyrzucę do ogródka
mi sie okres zbliza juz od dwoch tygidni i tak boli ze az sie boje, ale przynajmniej malenstwo wrocilo do normalnosci:)

dzien doberek:)
witam sie:)
my juz spacerek zaliczylismy 3 godzinny:) niedlugo do szkoly po Anite i na wazenie z Maja:)
a ja prawdopodobnie tylko nastepny tydzien mam wolny i do pracy:) ach .....jak ja sie rozstane z Majeczka:( no ale co zrobic....dobrze ze chociaz praca bedzie:)

Hejka:-DDziewczynki mam pytanko jak wiecie to ta niedziela będzie pierwszą którą spędze sama:-(mój Markowski jedzie do Enis a zawsze z dzieciaczkami na plac zabaw jeżdże:tak:a może wy też miałybyście ochote wybrać się ze mną??Oczywiście ta która też weekendy bez mężusia spędza no chyba że któraś da się po prostu połówce swojej wyspać hahha:-p

reklama
Matko, jaki tłok był w autobusie :szok::szok::szok: i nie było czym oddychać i jeszcze jakiś śmierdzący fajami ktoś koło nas sobie usiadł :wściekła/y:!!! I łeb mi pęka :-(, ale narzekam :eek:, co? Już nie będę...

Oliwcia mi się nie co przespała, teraz będzie rozrabiać heh! Miło było mi spędzić z Wami dzisiejsze popołudnie :-D

Aga_irlandia, a co Ty z Majeczką zrobisz? Fajnie,że do pracy wracasz :tak:

Olivca, czyli rozumiem, że Twoja Majeczkka się już dziś dobrze czuje :sorry:?

Alex2339, dobrze, że masz już przepraktykowane organizowanie urodzinek ;-)!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry