olivca
szczęśliwa mamusia
hmm do tej pory było już wszystko ok ale znowu śpi już czwartą godzinę, tak samo jak wczoraj, może ona po spacerkach taka dotleniona wreszcie? Nie mam pojęcia o co chodzi, w sumie nie powinnam narzekać że dziecię śpi ale do niej to nie podobne, w każdym bądź razie do południa było wsystko po staremu, zobaczymy wieczorkiem, myślę że ok 
A tymi autobusami to się też najeździłam, rok czasu 304 na raheen zasuwałam, no w sumie rano zawsze do dellowskiego się pchałam ale powroty właśnie z tą chamską młodzieżą.
A tymi autobusami to się też najeździłam, rok czasu 304 na raheen zasuwałam, no w sumie rano zawsze do dellowskiego się pchałam ale powroty właśnie z tą chamską młodzieżą.

Dziewczynki mam pytanko jak wiecie to ta niedziela będzie pierwszą którą spędze sama:-(mój Markowski jedzie do Enis a zawsze z dzieciaczkami na plac zabaw jeżdże
a może wy też miałybyście ochote wybrać się ze mną??Oczywiście ta która też weekendy bez mężusia spędza no chyba że któraś da się po prostu połówce swojej wyspać hahha
jeszcze o Gosie zachaczylam i tak mi zeszlo hihihiih 
!!! Ja w sumie jestem przyzwyczajona do jazdy autobusami (w Polsce najczęściej tak się przemieszczałam), ale dzisiaj jakoś wybitnie źle się czułam w tej puszce na kółkach
!