Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez na to jak na lato tylko troche za daleko mam:-( a wiecie jak to sie potem po nocach wraca...a i tak sie wybeiramy z kolezankami w przyszla sobote tyle ze tu u nas w Ennis....![]()
Ja tez na to jak na lato tylko troche za daleko mam:-( a wiecie jak to sie potem po nocach wraca...a i tak sie wybeiramy z kolezankami w przyszla sobote tyle ze tu u nas w Ennis....![]()
mamcia z dzieciakami mowi ze zostanie ale rano to ja juz bym musiala byc w chacce
wiec pewnie lipa bo w tygodniu to pewnie ciezko innym dziewczynom, no trudno ;( oki zmykam spokojnej nocki;-)
:-
, a jak próbowałam dac Jej mleczka z butli to tak sie darło, że szok
! Kolejne dwie pobudki już nie były tak twarde... Po pierwsze piersi mi tak nabrały, że były prawie jak kamienie i musiała mi to ściągnąć! Po drugie wąż na 08.00 do pracy i nic by się nie wyspał, no i ściągała mi to mleko na 3 karmienia... Ale z nocy nie jestem zadowolona
... No nic, od rana sól już poszła w ruch i się nie dam, zwłaszcza, że mam dobrą motywację ;-)
;-)!!!
no i psikałam jej calutką noc na przemian otrivin i sterimar a mała darła się wniebogłosy.o czyszczeniu nie było mowy
no ale od rana wszystko ładnie schodzi także powinno być lepiej.w sumie to nie powinnam się dziwić bo Lola zawsze jak wyłażą jej zęby to się smarcze przy okazji