reklama

Mamy z Limerick

Ja tez na to jak na lato tylko troche za daleko mam:-( a wiecie jak to sie potem po nocach wraca...a i tak sie wybeiramy z kolezankami w przyszla sobote tyle ze tu u nas w Ennis....:tak:

reklama
Ja tez tak szybciutko witam i zmykam bo ja to musze was czytac zeby brakow nie miec ;) Ja na taki babski wypad to tez z checia ale moj pracuje na nocki to ewentualnie by mnie przywiozl do miasta ale jak w nocy ja wroce do domciu:eek: mamcia z dzieciakami mowi ze zostanie ale rano to ja juz bym musiala byc w chacce:happy:wiec pewnie lipa bo w tygodniu to pewnie ciezko innym dziewczynom, no trudno ;( oki zmykam spokojnej nocki;-)

Ostatnia edycja:
Witam mamusie!!! Noc - katastrofa, poległam po całej linii :zawstydzona/y::-(:zawstydzona/y:... Pierwszą pobudkę na cyca pzeżyłyśmy, choć wałczyłam z Oliwką, przytulałam i lulałam prawie godzinę :eek:, a jak próbowałam dac Jej mleczka z butli to tak sie darło, że szok :szok:! Kolejne dwie pobudki już nie były tak twarde... Po pierwsze piersi mi tak nabrały, że były prawie jak kamienie i musiała mi to ściągnąć! Po drugie wąż na 08.00 do pracy i nic by się nie wyspał, no i ściągała mi to mleko na 3 karmienia... Ale z nocy nie jestem zadowolona :no:... No nic, od rana sól już poszła w ruch i się nie dam, zwłaszcza, że mam dobrą motywację ;-):-p;-)!!!

Camomile, nareszcie jesteście w domu!!! Jak Igorek się czuje? Naprawili Go w końcu? Opowiadaj tu nam szybko, bo my się tak martwiłyśmy...

Miłego dnia mamusie,, do klikania :sorry:

reklama
dzień dobry:-)
Krycha ja też miałam ciężką noc.nie dość że te zęby to jeszcze nagle pojawił się katar:-( i to taki że mała miała problem z oddychaniem.do tego nic nie chciało jej schodzić.wzięłam ją do siebie żeby mieć ją pod ręką bo budziła się co chwila:szok: no i psikałam jej calutką noc na przemian otrivin i sterimar a mała darła się wniebogłosy.o czyszczeniu nie było mowy:no: no ale od rana wszystko ładnie schodzi także powinno być lepiej.w sumie to nie powinnam się dziwić bo Lola zawsze jak wyłażą jej zęby to się smarcze przy okazji

Camomile witaj spowrotem.jak malutki?

Gosiulka ano mieszkam całkiem blisko-jak idziesz od dunnesa 24 do miasta to zaraz za tą stacją texaco

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry