reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Aguś no to trzymam kciukersy żeby wszystko było dobrze.ja już jej tak dawno nie widziałam-to już pewnie pannica że ho ho:tak:;-)

Justyś buziaczki dla Julaska z okazji drugiego zębolka.teraz może wziąść etat kasownika w autobusach podmiejskich:-D

drozdusia nic straconego zawsze mozesz znalezc chwilke i wpasc do mnie:)sama zobaczysz jaka duza jest:) my niedlugo mamy 3 miesieczny check u pielegniarek:)ciekawe jak nam pojdzie:)
dobra uciekam powoli.....jeszcze nakarmie mala i bede sie klasc bo jutro znow dzien jezdzenia:)
dobranoc wszystkim

aga zdrowka i jak najlepszych wynikow z badan :))
drozdusiu dla malej tez duzo zdrowka bidula sie tak meczy z zabkiem i dziaslem
justysia naszym dziewczyna wlasnie bardzo podobnie wychodza zabki Ojj tylko ze Twoja mlodsza i juz ma dwa zeboleee :))
krycha a wiec do jutra kochana :)
madzia noo a moze bys wlasie rowniez sie zjawila z checia reszta dziewczyn Cie pozna w koncu :))

buziakii laski ja juz chyba zmykam spac :)))

no Aga już tak ostatnio myślałam żeby się do ciebie wybrać.może po niedzieli?będziesz miała wolny dzionek to się napatoczę:tak: spokojnej nocy

niom Sylcia męczy ją ten ząbek ale cóż ja mogę jej pomóc.trzeba czekać.widzę że rozkręciłyście się ze spacerkami do centrum i kawkowaniem:-p popadniecie w uzależnienie jeszcze:rofl2: mam nadzieję że kiedyś też do mnie zbłądzicie.o jejku,który raz ja już to piszę i zapraszam....może jak przestanę to się zjawicie:sorry::-p;-)
ale trudno się dziwić-czymże jest kawka u drozdusi w porównaniu z lumpkami i wyprzedażami:-D:-)

drozdusiu droga mi tez zabraklo czasu ostatnio aby sie z Toba zobaczyc czegobardzo zaluje,ale zebys wiedziala,lumpki w limerick sa najlepsze.
A nam dzisiaj zlecialo na sprzataniu,odkurzaniu,szorowaniu, prasowaniu a wieczorkiem nawet pocwiczylam i nie mam pojecia skad ja tyle energii mam.dobranoc mamusie.jutro wczesnie wstajemy bo do kosciolka lecimy,mam z 50metrow a Mayi sie bardzo spodobalo bo pelno kolorowych witrazy dookola i do ludzi sie ciagle smieje wiec chyba zamiast porannych kaweczek bedziemy sie modlily hihi,tez dobre przyzwyczajenie.

reklama
Dzień dobry Laseczki :-D:-D:-D!!! Dziś nocka znów mniej spokojniejsza, ale liczę na pozytywną zmianę, jak tylko ząbole się przebiją ;-)

Drozdusia, Laurze przebił się w końcu ten ząbek :eek:? Mam nadzieję, że i Wy się dzisiaj zjawicie u mnie, co :sorry:?

Aga_ilrandia, trzymam kciuki :tak::tak::tak:!!! Ciekawe kiedy Was zaproszą do szpitala na badania... I ja też chęteni bym Cię odwiedziła, może przeszłybyśmy się, Drozdusiu, razem, co?

Olivca, to na którą idziecie do kościoła? 50 m to rzeczywiście bliziutko macie :-)... Może uda Ci się znaleźć tam jakąś miłą koleżankę do spotkań ;-)

Miłego dzionka życzę i do później :sorry:

Do góry