K
krycha
Gość
witam sie!!!!
u nas dalej cherlawo!!! Juz nie moge patrzec jak sie Jula meczy
a mi zaczelo z nosa cieknac jak z kranu ahhhh![]()
Mam tabletki na katar, chcesz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witam sie!!!!
u nas dalej cherlawo!!! Juz nie moge patrzec jak sie Jula meczy
a mi zaczelo z nosa cieknac jak z kranu ahhhh![]()
ja ogarniam chatkę i się wściekam bo mój M o Dublina dziś jechał znowu ale ze szwagrem do konsulatu a mieliśmy razem dzionek spędzic:-( dziewczyny znaczie jakies przepisy na dobre sałatki ale nie Grecką czy warzywną bo te to zawsze podaje moze znacie jakieś inne fajniowe;-)Krycha może i ja bym poprosiła o tą Twoją książkę ;D mailowo może i ja coś z niej wprowadzę w życie(...) dziewczyny znaczie jakies przepisy na dobre sałatki ale nie Grecką czy warzywną bo te to zawsze podaje moze znacie jakieś inne fajniowe;-)
sałata lodowa,ogórek konserwowy,czerwona cebulka,pierś z kurczaka podsmażona w przyprawach i majonez+jogurt naturalny
!!! Smacznego życzę i czekam na adresik :-)

na to wygląda że jesteś jedyną mamcią pracującą.no w sumie to jeszcze Cytrusek i chyba niedługo Justysia do was dołączy
widzę że teraz to masz dwa etaty-jeden domowy a drugi zawodowy.że też udaje ci się to wszystko ciągnąć i zachować jeszcze optymizm
w każdym razie super że spełniasz się i jesteś zadowolona,oby tak dalej
BOŻENKO WYPRZEDAŻ W NAME.IT SUUUUUUUUUUUUPER CĘNY!!!! ja kupiłam tam świetną czape dla Matiego i bluzeczki dla Mareczka a i wogule zakupki dzisiaj udane;-) no i co Krycha możemy jutro się wprosić na kawke?? już z dziwczynkami uzgodniłam że moge się spóźnić hah
no a teraz jeszcze troszke pracy w domciu mi zostało i obiadek dokończe i na mężusia czekam:-)i CZAS NA RELAKS
A my już po spacerku i zakupkachBOŻENKO WYPRZEDAŻ W NAME.IT SUUUUUUUUUUUUPER CĘNY!!!! ja kupiłam tam świetną czape dla Matiego i bluzeczki dla Mareczka a i wogule zakupki dzisiaj udane;-) no i co Krycha możemy jutro się wprosić na kawke?? już z dziwczynkami uzgodniłam że moge się spóźnić hah
no a teraz jeszcze troszke pracy w domciu mi zostało i obiadek dokończe i na mężusia czekam:-)i CZAS NA RELAKS
![]()
!!! O której godzince mogę się Was spodziewać? I kto zaszczyci moje niskie progi ;-)?
te wózki do lekkich raczej nie należą, co?