Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ano pustki dzisiaj,ja też zaglądam co chwila i dupka blada.zresztą parę godzin byłam poza domem i robiłam się na bóstwoz tego co wiem to Bożenka też odwiedziła dzisiaj fryzjera,Aga w pracy,Kasia z małym w szpitalu a reszta to nie wiem
zaginęły laseczki w akcji
![]()

, będzie dobrze :-)jestem i ja -właśnie zasiadłam na chwilę do kompa jeszcze prasowanko mam do odwalenia
dzisiaj byłam odświeżyć włoski, nic nadzwyczajnego nie robiłam![]()

! Na pewno super wygladasz ;-)slodkich snuffff
niedobrze.coś nie tak z Igorkiem?
no poza Majcią,ale z nią to raczej jeszcze nie pogadasz
mój ma teraz nocki i wieczory są straaaaaaaasznie długie więc łączę się z tobą w żalu
;-)noo mozemy sie u mnie spotkac, niewiem na 12 ?
a tak myslalam ze na miasto bysmy sie wybraly na plac zabaw i mozna by do Ciebie wpasc ostatnio zapraszalas) Mowilas ze wiecznie na miasto sie wpada a do Ciebie nie zajrzy a wiec mozna by zagladnac
)

Co jest z kasia ? Byla u mnie na chwilke na kawke i wszystko bylo OK !!!![]()

... Bardzo się cieszę, że Camomile jednak w domciu ;-)! Sorki dziewczyny, ale ja chyba faktycznie jestem w tej ciąży, bo to co ostatnio się ze mną dzieje to szok w trampkach normalnie 

!!! Moja propozycja jest taka - jeśli pogoda dopisze to może być plac zabaw a potem obowiązkowo kawka i będzie mi miło Was gościć, jakoś damy radę ;-)! No, chyba, że będzie dużo chętnych to może Drozdusię napadniemy 
! W każdym razie piątek mam zarezerwowany dla Was Kobitki, tylko trzeba coś postanowić :-)Ok to jak bedzie pogoda to na plac mozna sie wybrac i na kawke do Ciebie a jak niebedzie zabardzo to po prostu na kawke mozemy sie wybrac i moze o jakies sklepy zachaczyc a Justysia dojedzie tam gdzie bedzie jej wygodnie)?

tylko może sobie sklepy odpuśćcie, bo na kawę już nie zdąrzycie
;-)Okitylko może sobie sklepy odpuśćcie, bo na kawę już nie zdąrzycie
;-)
Zmykam spać Kochane, słodkich snów, pa