reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hejka laski ja po tym wczorajszym maratonie suuuper się czuje:) dzisiaj siedze w domciu mam sprzątanko i prasowanko bo zupki wczoraj pogotowałam:);-) a jutro następny maratonik :-D sylwik nie wymiękniesz?? ja już się doczekać nie moge:-D dzisiaj będe musiała skoczyć do tesco bo mleka mi braknie dla bobo:tak:

Kochana napewno nie wymiekne :)) Musze pozalatwiac cos w banku i sie pochodzii po miescie :))

mniam mniam mniam smaka robicie od rana, ale całe szczęście już po śniadanku jestem :)
Justyś jak Julcia po nocce? U nas też kichanie i katarkowanie ale na razie tylko tatuś odpukać, pogoda taka pluchawa i przeziębienia łapią, cieplej się ubierać dziewczynki bo to już nie lato:cool:
Ja to muszę zmienić system bo kładę się spać o 2giej i potem problemy ze wstaniem, taka dumna byłam z siebie że dziś wszytsko tak szybciutko, poważnie czułam się jakby ósma rano była a to już dwunasta:szok::szok:
Wczoraj poszłam z maleństwem zabukować chrzest w końcu i wiecie że tutaj trzeba najpierw iść na kurs przedchcrzestny, chyba zeby być odpowiedzialym rodzicem albo dokładnie cennik poznać no kurcze zła jestem bo skoro chcę dzieckjo ochrzcić to chcę, a poza tym wiedzą ile pracy jest przy takim maleństwie a jeszcze kursów im się zachciewa no:eek::errr::oo2:

Kursy jakie kursy ?! Nigdy o takim czyms nie slyszalam ;/;/;/

hej ja tylko na sekundke!!!!
bylam z Jula wczoraj u lekarza i chora!!!:no: nie ma goraczki na szczescie ale dostala jakis syrop na 7dni i pani go robila w aptece to mysle ze jakis porzadny i pomoze!!!:tak:
strasznie nam kaszle i chrypi!!!! nawet plakac jej ciezko bo jak zaczyna to jej sie tam podraznia i zaczyna kaszlec a po kaszlu zaraz ja na wymioty bierze:frown:!!!! tak wiec siedzimy w domku !!!! ok zmykam
milego dzionka
aaa sorki ze na smski nie odpisuje ale nie mam nic na koncie :-(

Boszzee malenka musii tak cierpiec ;( Duzo zdrowka duzo duzo dzuo jej zycze !!! :**************************

Witam dziewczynki :-):-):-)

jak mija dzien Wam ???? wczoraj w nocy przezylam cholernie mocne skurcze masakraaaaaaa:-(wystraszylismy sie jak cholera nie sadzilam ze az tak spanikuje . milusiego dnia Wam zycze .

OJojojojjj czyzby bole juz konkretne byly ? :)) Ja mialam czasem takie jedno uklucie i nic wiecej a konkretne bole dopiero to byly te z 2 godziny przed porodem noo z dwie trzy godzinki przed :))

A u mnie baby dzis spoko Damianoo dzis mial wolne i cudowal cos z tv aby go powiesic Iiiii udalo mu sie :)

Hej babeczki:)
gastone i justysia, no to się Wam dzieciaczki pochorowały, to pewnie przez tę nijaką pogodę....Zdrówka życzę!!

drozdusia, już sobie spisałam Twoją sałatkę, hehe, ja maniaczką sałatek jestem:D

Hmm... Wolę jednak wersję z ogórkami konserwowymi :eek::-D! Zielony ogórek jest troszkę za mdły... Aaaa i dodałam paprykę i ona jest oki :-p:-)! Gościom sałatka smakowała, mi w sumie też, ale jednak wolę oryginał :tak:

Madziakowalik, widzę, że Maleństwo daje coraz mocniej o sobie znać ;-)!

Camomile, jak tam Igorek? Dzielny był?

Dziewuszki kawujemy się w piątek :cool2:?

kawujemy się w piątek :cool2:?

zapraszasz do siebie?? bo ja moge wpasc do Ciebie bez Juli bo ona chora :/

Jula dzielnie znosi kaszelek!!!! tylko jak zacznie przez sen kaslac to sie budzi z krzykiem!!! chyba sie zleka!!!! mam nadzieje, ze szybko jej przejdzie!!!!! i ze nie przypaleta sie jakas goraczka!!!!

a w ogole tu jakies pustki myslalam, ze tylko ja taka malo aktywna ale nie??

Ostatnia edycja:
zapraszasz do siebie?? bo ja moge wpasc do Ciebie bez Juli bo ona chora :/

Jula dzielnie znosi kaszelek!!!! tylko jak zacznie przez sen kaslac to sie budzi z krzykiem!!! chyba sie zleka!!!! mam nadzieje, ze szybko jej przejdzie!!!!! i ze nie przypaleta sie jakas goraczka!!!!

a w ogole tu jakies pustki myslalam, ze tylko ja taka malo aktywna ale nie??

Hehehehehe, może być u mnie, jakoś się pomieścimy hihihihihihihihihi... Ale wstępnie umawialiśmy się do Sylci007 ;-)! Musi się tylko określić na którą godzinę :tak:! Oj, brzmi poważnie... Mam nadzieję, że Juleczka szybko wyzdrowieje!!! Bidulka, no :-(... Całe szczęscie, że to dzielna dziewczynka :-D! A puchy okropne! Ja niedawno gości pożegnałam, dziecko wyprałam, nakarmiłam i położyłam spać i myślałam, że sobie poczytam co nie co, ale niewiele jest co :-p;-)...

biedna Juleczka.ale wyliże się bo to zuch dziewczyna;-)
ano pustki dzisiaj,ja też zaglądam co chwila i dupka blada.zresztą parę godzin byłam poza domem i robiłam się na bóstwo:-p z tego co wiem to Bożenka też odwiedziła dzisiaj fryzjera,Aga w pracy,Kasia z małym w szpitalu a reszta to nie wiem:no: zaginęły laseczki w akcji:rofl2:

reklama
Do góry