reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Bożenka mi młodemu włoski podcinała Natalki siostra:tak:Młody stał sobie na krzesełku a on mu ścinała, ma wprawe dziewczyna bo nawet jak główka ruszał to ona cięła :-D i ja i Michaś byliśmy zadowoleni, popłakiwał przy końcówce ale nie z powodu ścinania tylko ja go wybudzić z samochodu musiałam:eek:

Bożenka mi młodemu włoski podcinała Natalki siostra:tak:Młody stał sobie na krzesełku a on mu ścinała, ma wprawe dziewczyna bo nawet jak główka ruszał to ona cięła :-D i ja i Michaś byliśmy zadowoleni, popłakiwał przy końcówce ale nie z powodu ścinania tylko ja go wybudzić z samochodu musiałam:eek:

grzeczne masz dziecię:tak::tak: mój by nie ustał 5sekund:eek: taki łobuz się z niego zrobił :szok:

krycha nogii bolla a twarde mam odciskii jak kamienie :/
camomile o ktorej jutro gdzie co i jak z nasza kawka ? Napisz mi najlepiej eska Ja mieszkam za szpitalem ciagle sie idzie prosto glowna droga do ronda po drodze sie mija jak sie nie myle 2 skrzyzowania ... Ja napewno bym wyszla po Ciebie :)) Tylko napisz o ktorej jedziesz z Igorkiem ... Bo ja rano tylko szybko do sklepu skocze sobie :))

Dobrej nockinzycze wam baby :)))))))))))

No i ja zaczynam już panikować przed jutrzejszym mamy lotem :szok:boje się że gdzieś się zgubi na tym lotnisku:no: i jeszcze nikt ze znajomych chyba po złości nie leci jutro a tak to zawsze ktoś:-D:wściekła/y: Kurde mam nadzieję że da radę, myslę ze poprosze jakis polaków o pomoc ale czy ja ich znajde jak teraz odprawa online jest to każdy na ostatnia chwile może przychodzić:cool: Pza tym smutno mi że już leci tak to szybko mi zleciało:zawstydzona/y:

czesc Aniu

a nio na nogach od 6 bo mam biegunke masakraaaaa a do tego mala tak szaleje mi w brzuszku :-( a co u Ciebie ????
Ja to prawie całą ciążę się z ym męczyłam, i cieszyłam się jak miałam jakies spotkanie popołudniu bo rano okupowałam łazienkę... :(

Olivca ja też się zapuściłam po porodzie:sorry: Przedtem zawsze byłam pomalowana a teraz zawsze jestem niepomalowana:-D Az mi wstyd ale jakoś wolę ta chwilke forum poczytac niz się bawić w malowanie skoro i tak nigdzie prawie nie wychodzę:-p Ale zdjęcie mogłabyś wrzucić jakieś. :-)
he, teraz to ja ledwo wstanę i się maluję, a ciesze się jak mała dziewczynka bo codziennie coś nowego wymyślam i nie mogę się doczekać, ile ja czasu zmarnowałam no :) Dzięi Justyś milion razy

krycha nogii bolla a twarde mam odciskii jak kamienie :/
Sylcia dojdziesz do wprawy, z tymi babkami to takie marsze że hej :)

hejka laski ja po tym wczorajszym maratonie suuuper się czuje:) dzisiaj siedze w domciu mam sprzątanko i prasowanko bo zupki wczoraj pogotowałam:);-) a jutro następny maratonik :-D sylwik nie wymiękniesz?? ja już się doczekać nie moge:-D dzisiaj będe musiała skoczyć do tesco bo mleka mi braknie dla bobo:tak:

reklama
dzien doberek :) marta ja chetnie bym sie przeszla bo to nawet przyjemny trening,ale wiesz ze mam dominisia i nie wiem jak to zorganizowac :)zastanowie sie i dam znac....a jak bedziesz w tesco to wpadnij na kawke :) obiecuje,ze zadnym ciachem cie nie pokusze :)))tylko kawka :))
dziewczyny co to za Majka??bo nie jestem w temacie:((( ktoz to taki ??

Do góry