reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

justysia mój fumfel też chrypiał, ja dawałam mu syropek tutaj kupiłam w aptece jakiś glicerynowo-miodowy .. coś w tym stylu aptekarka mi poleciła
a co do kurteczki to kupiłyśmy w h@m taką zieloną (zdaje się że to ta, która ci się nie podobała) bo najlepiej pasowała i jest mięciutka i kaptur w sam raz bo inne to miał do brody:szok::-D no i wygląda w niej super:-D:-D

aga cieszę się, że poszło gładko, oby tak dalej:tak:

dobranoc babki

reklama
A my z klifów dopiero wróciliśmy, ale nas przewiało ale mamci się podobało:laugh2: Justyś jak mój mały miał 4 mc i byliśmy w Polsce i miał chrypkę i gardełko chore to lekarz dał nam tamtum verde ale tylko po 1 psikniecie ja sie zdziwiłam ale dawałam i pomogło tu to też można kupić jako difflam. ja daje też rumianek do picia i na noc leciutko smaruje taka maścią dla dzieci jak nasz vick, bo takiemu maleństwu to tu w aptece nie chca nic dawać odeślą do lekarza. Potwierdzam że Alex jest realna nie jest dziewczyna z wyobraźni:-D bo się znamy osobiście;-)Ja uciekam bo mam wieczór z winkiem:laugh2:

dzieki dziewczyny za rady!! jutro lece do apteki no chyba ze Juli przejdzie!!!!
Bozenka najwazniejsze ze wam sie podoba i bablowi hihihi ja to tylko ciotka forumowa i do gadania nic nie mam !!!!:-D

justysia ja slyszalam o syropie honey & lemon z gliceryna, a tak w ogole aby ta chrypka jej przeszla :))
drozdusiu jak dobrze ze wszystko ok u Ciebie :))
krycha widac ze postepy coraz wieksze :)
kaja no no no to mialyscie wycieczke z mamka i rodzinka dzis :)
bozena bardzo mi bylo poznac mameczke Twoja no i fajnie ze kurtawe macie :)
aga fajnie ze praca Ci milo minella :)

reklama
Do góry