Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc Aniu
a nio na nogach od 6 bo mam biegunke masakraaaaa a do tego mala tak szaleje mi w brzuszku :-( a co u Ciebie ????
, a biegunkę miałam przed samym porodem ;-) hehehehehehehehe...
bądź czujna, zwarta i gotowa
trzymam kciuki coby łatwo poszło 
dzieńdoberek
madziakowalik biegunka często pojawia się tuż przed porodem, takie oczyszczenie organizmu tak jak u krychybądź czujna, zwarta i gotowa
trzymam kciuki coby łatwo poszło
martuana my z mamą później też do miasta jedziemy do polskiego sklepu zakupy zrobić na weekend
babki wiecie, gdzie można kupić kurtkę, właściwie płaszczyk do kolan za niewygórowaną cenę?
lecę na kawkę
hej to może na siebie wpadniemy haha Bożenko może Tk max??? A jak nie to po centrum musisz polatać wiem! Przed 2 jurkami jest taki sklep seduza czy jakoś tak ??tam widziałam tanie i fajniste płaszczyki kurtale musisz zajżeć aż sama tam dzisiaj wejde tylko schodami w dółdzieńdoberek
madziakowalik biegunka często pojawia się tuż przed porodem, takie oczyszczenie organizmu tak jak u krychy:-d:-d bądź czujna, zwarta i gotowa:-d trzymam kciuki coby łatwo poszło
martuana my z mamą później też do miasta jedziemy do polskiego sklepu zakupy zrobić na weekend
babki wiecie, gdzie można kupić kurtkę, właściwie płaszczyk do kolan za niewygórowaną cenę?
Lecę na kawkę
nati sylwia ma być u mnie o 11 i wychodzimyhejka.marta o ktorej do tego miasta deptacie??moze tez sie wybiore??