Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
naprawde cudownie takie rzeczy sie chwali dobrze ze sa jeszcze tacy dobrzy ludziehejo babeczki, zajrzałam sobiekurka, u nas też zimno,ale na szczęście deszcz nie pada...Taka pogoda już pod Halloween
natinke, nie zapomnę superowej imprezki halloweenowej u Ciebie, ekstra było!!:-)
A ode mnie właśnie goście wyszli i tak gadałyśmy troszkę z dziewczynami o bezpieczeństwie na forach, o tym, jak łatwo można dać się w coś wmanipulować-i żeby trochę optymizmu zapodać, opowiem Wam, co pięknego zrobiły mamy na grudniówkach. Otóż tam jedna z kobietek urodziła bliźniaczki w 26. miesiącu ciąży, maleństwa oczywiście leżą w klinice-niestety oddalonej od miejsca zamieszkania rodziców, dlatego ci muszą pomieszkiwać w hotelu, a koszty kolosalne. Mamuśki się zgadały , ściepnęły się i opłaciły kobiecie pobyt w hotelu na pół roku z góry:-) coś pięknego i godnego podziwu!!!

ja do niej tez zajrzalam dzis
dawali rade

to bardzo ważne ;-)! A jak Majeczka zniosła rozstanie z mamusią?
...

! Mam nadzieję, że te ryki trwać wiecznie nie będą, ja i tak się nie ugnę i mój wąż również, więc Młoda będzie musiała w końcu skapitulować :-)
... Czekamy w takim razie kiedy się już na stałe podłączysz i uściskaj od nas swojego synuś i życz wszystkiego naj, naj, naj 

?
i jak na złość autobus się spóźniał!!! Dobrze, że Oliwcia mi przysnęła to grzecnie pod folią leżała ;-)! I wściekłam się jeszcze, bo stanęłam sobie pod daszkiem, bo już strasznie zawiewało i deszczyk siorbał i to samo zrobił jakiś koleś, co było i jest zrozumiałe, ale wyciągnął sobie paierocha i zaczął palić i cały dym leciał na mnie
myślałam, że padnę!!!!! Wkurzyła się więc założyłam kaptur, Oliwkę zakryłam folią i wyszłam stamtąd... Zero pomyślunku o innych - tam, że ja to pal licho, tylko było mi niedobrze, ale moje dziecko wcale nie musiało tego wdychać!!!