Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

WITAM MAMCIE
WPADLAM ZYCZYC WAM SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!
I POGRATULOWAC JUSTYSI I MS.MARPLE!!!:-):-) DZIEWCZYNKI DUZO ZDROWKA DLA WAS I FASOLEK

cuuudnie było dzisiaj na plaży zero wiatru i słoneczkobajer ja zabrałam termos z gorącą herbata a można było pić zimne piwko
spotkaliśmy też gastone z rodzinką na plaży
i chyba już mogę wam się przyznać ze i mnie udało się zaciążyć--- mam nadzieję, że na całe 9 miesięcy![]()
WITAM SIE!!!!choc pewnie pojde jeszcze spac
kaszel mnie tak zaczol meczyc ze musialam wstac bo bym moje szczescia pobudzila..... i co tu robic o tej godzinie![]()
ALE MNIE TU DLUGO NIE BYLOWITAM MAMCIE
WPADLAM ZYCZYC WAM SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!
I POGRATULOWAC JUSTYSI I MS.MARPLE!!!:-):-) DZIEWCZYNKI DUZO ZDROWKA DLA WAS I FASOLEK
![]()
czesc dziewczynkiszukam w dosc pilnym tepie przedszkola lub jakies opiekunki do corci ,mam teraz ale sie nie sprawdza pali jak lokomotywa i ma za duzo dzieciaczkow przez co niepotrafi sie zajac wszystkimi, jakbyscie cos wiedzialy byla bym bardzo wdzieczna
trzymajcie sie i wszystkiego naj w nowym roku oby nasze pociechy nie chorowaly a reszta jakos poleci
pozdrawiam