reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

ms.marple to super że wycieczka się udała.i oczywiście jeszcze raz ogromne gratulacje:tak: tym razem oficjalne;-) teraz trzymam kciukersy za szczęśliwe rozwiązanie:-) no i wypatruję już suwaczka:happy2:

reklama
cuuudnie było dzisiaj na plaży zero wiatru i słoneczko :tak::tak:bajer ja zabrałam termos z gorącą herbata a można było pić zimne piwko:-D:-D:-D

spotkaliśmy też gastone z rodzinką na plaży:tak::tak::-D

i chyba już mogę wam się przyznać ze i mnie udało się zaciążyć--- mam nadzieję, że na całe 9 miesięcy:sorry2:

kiedy?? jak ?? gdzie?? malpa z Ciebie ze nie powiedzialas !!!!!

na kiedy termin ??:):):) moze sie na porodowce znajdziemy razem hihiihhi

Gratulacje i tzrymam kciuki zeby to byla dziewczyneczka :):):) a Ty mi zycz chlopaczka :)

heloooo
wow co za nowina :) BOZENKA gratuluje!!!!to napewnoo dziewuszka :) suuuuuper :)
a my sie balysmy,ze nam sie ciezarowki koncza...
ja wlasnie sie wzielam za planowanie urodzinek dominika,chce mu zrobic pirackie partty :)musze wymyslic jakies ciekawe zajecia co by jego 5 kolegow mi chaty nie roznieslo...hehe

Hejka :tak:u nas superowo tyle że juterko ostatni dzień mężulo w domu:-(ale może wkońcu zobacze was:tak:BOOOOOOOOOŻENKO WKOŃCU SIĘ POCHWALIŁAŚ:tak:CIESZE SIĘ OGROMNIE I DBAJ O S:tak:IEBIE I DZIDZIE I WYPĘDZ KATARZYSKO JAK NAJSZYBCIEJ:tak:PORAZ TYSIĘCZNY GRATULA:tak:CJE:tak:NO I PISZ JAK SAMOPOCZUCIE:-D

dzięki babki, ja cieszę się bardzo i mam nadzieję, że aż do porodu :-D:-D suwak wkleiłam
justysia termin mam na 13ty sierpnia, może i razem będziemy leżeć:-D:-D
oczywiście życzę ci syneczka:tak::tak: ja się będę cieszyć i z chłopczyka i z dziewczynki:tak::-D:-D
a czuję się paskudnie tak jak i przy pierwszej ciąży:nerd: a łudziłam się , że może tym razem będzie lepiej:dry:

Bozenko nawazniejsze zeby byly zdrowe nasze malenstwa :):);)
ja jak policzylam to mam niby na 8sierpnia ale dopiero sie okaze po usg jaka data :) taka najprawdziwsza z tamta mi trafili idealnie no spoznili sie 2minuty hihihiih

reklama
Do góry