reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam się z Wami, jako pierwsza :sorry2:, w Nowym Roku :-D!!! Ja tam, póki co nie zauważyłam żadnych zmian w tym roku :-D:-D:-D:-p:-D:-D:-D, no, ale przecież dopiero się zaczął ;-). Młoda już wstała i ktoś musi Jej towaryszyć, padło na mnie :dry:, wcale mi się to nie podoba, ale co zrobić :-:)-)... I jeszcze się wczoraj dowiedziałam, że w sobotę mój wąż musi do pracy iść na 9 h buuuuuuuuu... A tam, ale dziś Go mam i w niedziele :tak::-D!

Miłego dnia mamusie, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien doberek:)
Nowy Rok juz rozpoczety a tu zimnica hehheheh......
Krycha ja tam tez zmian nie zauwazylam hehehhe....wszyscy spia jeszcze a ja z Maya urzedujem y jak zawsze:)
milego dnia wszystkim zycze

witam sie!!!
nie za dobrze ze mna.... coraz to gorzej sie czuje zamiast lepiej :-(
wczoraj o 11 juz w lozku lezalam :-( nowy rok przywitalam wlasnie tak hihihi ale mezus mnie przytulal;-) a to najwazniejsze...
do pozniej :)

Witam baby najpozniej wpadam ale nie ostatnia :)) U mnie Sylwester fajnie minal Nadinka dlug posiedziala ale ominely ja fajerwerki niestety :( Spedzilam Sylwka przez kilka godz z znajomymi a pozniej w domku z rodzina :)

Wszystkiego co najlepsze baby w ten Nowy Rok :))

Hejka! Ale musi być zimno na dworze, na termometrze widzę -3 :szok: brrrrrrrrrrrrrr... Ale zakupy i mały spacerek i tak trzeba zaliczyć ;-)! Mój wąż w pracy do 17.00 :dry:, ech, szkoda, ale co zrobić... Dobrze, że jutro niedziela i wolne :-D:-D:-D!

Justysia21, jak Twoje samopoczucie? Cosik lepiej się czujesz?

Miłego dzionka życzę, narka :sorry2:

hej kobietki.przede wszystkim to wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Justysia lepiej się już czujesz?

no ja to cały weekend samiutka od rana do wieczora.ale co zrobić:sorry2: coś będzie trzeba sobie zorganizować żeby nie zgorzknieć;-)

reklama
Do góry