Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja sie do lekarza wybralam i coto grypa jakas mi powiedzial i ze paracetamol mam brac... W nocy jeszcze mialam goraczke ale teraz jest lepiej!!!!!!! Ale za to bartosza wzielo i tez w nocy wymiotowal ahhh coz za swinstwo sie przypaletalo??

ale wolę to bo brudzi pampersy a nie wszystko dookoła.no i łatwiej mi z nią walczyć-dostanie gotowanej marchwi,ryżu na mleku albo czekolady i przestanie lecieć.od rana wypuszczam też gaz z coli i zaraz jej podam.podobno super działa na jelitówkę. mam nadzieję że wirus zginie skoro cola rozpuszcza nawet rdzę...
dzień doberek
u nas jakby lepiej-Lola nie wymiotuje,nie ma gorączki...tylko biegunkaale wolę to bo brudzi pampersy a nie wszystko dookoła.no i łatwiej mi z nią walczyć-dostanie gotowanej marchwi,ryżu na mleku albo czekolady i przestanie lecieć.od rana wypuszczam też gaz z coli i zaraz jej podam.podobno super działa na jelitówkę. mam nadzieję że wirus zginie skoro cola rozpuszcza nawet rdzę...
![]()

u nas jak na razie spokój.wielkie mi rozwolnienie-Lola srutnęłą dwa razy i po.na razie spokój.i mam nadzieję że tak już zostanie![]()

tyle spać?! ja już nie pamiętam kiedy tak długo leżałam w wyrku
pozazdrościć
a jak T wróci wieczorkiem z pracy to znowu będę mu marudziła że padam na pysk.kobiety to przedziwne istoty