Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam. Ale dziś mroźno. Brrrrr. Nam z powodu tych "mrozów" przełożyli wizyte w Dublinie. Ale dobrze bo i tak chciałam przełożyć.
Kaja a może zabierzesz się ze mną 8 marca z Shannon do Łodzi co? Będzie raźniej:-)

... Ty również lecisz do Polski? Na długo?Nie dziwię się, że przełożyli wizytę... Ty również lecisz do Polski? Na długo?
Od 8 do 25 marca. chciałam dłużej ale wracam ostatnim lotem z łodzi do shannon
No lecęOd 8 do 25 marca. chciałam dłużej ale wracam ostatnim lotem z łodzi do shannon
![]()
... To trochę poodpoczywacie z Igorkiem ;-)

nio to jak juz tu wrucisz to pogode bedziesz milala jak z polski..... choc mam nadzieje ze troszke zdarzy sie juz ociepli..................Hejaaa
Dziolchy dziolchy no to pogoda nieciekawa tam u was a u mnie snieg popaduje i sam lod jest wszedzie ;/
nie a tak serio to ja mam w marcu ur wiec lepiej jak bede tutaj poza tym chłopakom chodzi po głowie żeby teściowa moja do nas na Wielkanoc przyleciała to tak bez sensu żebym leciała do Polski tyz przed jej przylotem. A ja to szczerze do mojej rodzinki tęsknie a oni dopiero w czerwcu może przylecą
Ale po dzisiejszym moim snie to pietra zlapałam. Śnilo mi sie ze była śniezyca a ja z młodym utknęlam w Niemczech na lotnisku,nie miałam juz jedzenia dla niego, bo mialam byc w Polsce ale lotniska pozamykali przez śnieżycę, mój Tomek mnie wyzywał, że mówił mi żebym nie leciała ale ja uparta byłam, Michal z glodu płakał a ja bez kasy i nie wiadomo nic było tj kiedy i jak sie stamtąd wydostanę

Słabo co

Camomile ja chcialam jakoś teraz wiesz lecieć puki T chce mnie jeszcze puścićnie a tak serio to ja mam w marcu ur wiec lepiej jak bede tutaj poza tym chłopakom chodzi po głowie żeby teściowa moja do nas na Wielkanoc przyleciała to tak bez sensu żebym leciała do Polski tyz przed jej przylotem. A ja to szczerze do mojej rodzinki tęsknie a oni dopiero w czerwcu może przylecą
Ale po dzisiejszym moim snie to pietra zlapałam. Śnilo mi sie ze była śniezyca a ja z młodym utknęlam w Niemczech na lotnisku,nie miałam juz jedzenia dla niego, bo mialam byc w Polsce ale lotniska pozamykali przez śnieżycę, mój Tomek mnie wyzywał, że mówił mi żebym nie leciała ale ja uparta byłam, Michal z glodu płakał a ja bez kasy i nie wiadomo nic było tj kiedy i jak sie stamtąd wydostanę
Słabo co
![]()